Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

VII. Zebegényi Sárkányfesztivál

2017-09-16 @ 09:00 - 2017-09-17 @ 21:00

Kedves Sárkányok!
Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg a Zebegényi Sárkányfesztivált! Az eddigi évek alatt rengeteg kedves emberrel ismerkedtünk meg, csodás dolgokat hoztunk létre közösen, és ezernyi mosoly kíséretében reptettünk papírsárkányokat a zebegényi égbolton.
Idén sem lesz másképp.
2017.09.16-17-én várunk nagy-nagy szeretettel a zebegényi Sárkány dombon, hogy közösen ünnepeljük meg a hetedhetedik sárkányfesztivál létrejöttét.
A dombra érkezve a csodálatos körpanoráma könnyfakasztó szépsége mellett számos gyerekprogrammal, sárkányépítő műhellyel, workshopokkal, előadásokkal, színes gasztronómiai palettával, kézműves- és design kirakodó vásárral, sárkányfanatikusokkal és rengeteg meglepetéssel várunk, hogy együtt ünnepeljük meg az elmúlt hét év minden örömteli pillanatát!
Ne hagyd otthon sárkányodat, reptesd meg nálunk legelőször, vagy készíts teljesen egyedi széljátékot! Ha a tavalyi egy kicsit tönkre ment, azt is megjavíthatod nálunk, a Sárkányépítő asztalain minden ehhez szükséges eszközt megtalálsz majd.

A részletes programot ITTTTT fogod megtalálni szeptember első hetében, addigis radírozz ki mindent a naptáradból és tedd magad szabaddá, mert szeptember 16-17-én találkozunk a zebegényi Sárkány dombon!

A fesztiválon való részvétel az eddigi évek hagyományaihoz hűen idén is INGYENES, azonban minden támogatás jól jön. A sárkányshopban az elmúlt 6 év (+ az idei) portékái közül válogathatsz igazi relikviákat, ezzel is támogatva a fesztivál fennmaradását, vagy a http://www.sarkanyfeszt.hu oldalunkon keresztül nyújtott támogatásodért is menő sárkányajándékokat adunk cserébe. Hogy erre miért van szükség, és hogy hogyan tudod támogatni a rendezvényt, arról szintén a weboldalunkon olvashatsz.

Kövessetek minket mert hamarosan mindent megmutatunk amiért eddig dolgoztunk, és reméljük Ti is legalább akkora örömötöket lelitek majd a zebegényben töltött pillanatokban, mint amilyen lelkesedéssel minden évben megszervezzük a zebegényi sárkányfesztivált. Hetedjére.

Részletek

Kezdés:
2017-09-16 @ 09:00
Vége:
2017-09-17 @ 21:00