Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

VIBE x Steiner Kristóf presents: Vegan Madonna

2017-05-20 @ 22:00 - 2017-05-21 @ 05:00

EZ MOST NEM A POGÁNY, HANEM….

Vibe X Kristóf’s Kitchen presents:
VEGAN MADONNA

“Nem számít ki vagy, nem számít mit tettél, nem számít honnan jöttél, mindig változtathatsz. Mindig lehetsz önmagad jobb változata.” Madonna

Steiner Kristóf, vegán konyha mágus, (social) media hős és “hivatásos Madonna fan” bulisorozata az évek során csak rajongóknak szóló titkos underground buliból nemzetközi tematikus partisorozattá nőtte ki magát – hála az egyedülálló DJ setnek, a bevadult tömegnek, a váratlan meglepetéseknek, és persze a non-stop őrületnek a tánctéren. Az Akvárium, TESLA, Alterego, Tütü, és Gödör Klubok után most a Toldi táncparkettje változik át Madonna-univerzummá.

Steiner Kristóf vegán food truckja és bestseller szakácskönyve NÖVÉNYI ALAPÚ BÁR SNACKEKKEL készül – kóstold meg a juharszirupos dijoni mustáron, rozmaringgal pirított mandulát, mogyorót és kesudiót, vagy a gluténmentes mini cipót szárított paradicsommal, dióval és bazsalikommal, és persze az est Madonnának dedikált “Sticky and Sweet” desszertjét.

NYEREMÉNYEK és meglepetések is gazdára találnak: a legszégyentelebebbek és Madonnáról legtöbbet tudók között a Truth or Dare azaz a FELELSZ VAGY MERSZ? során bizonyíthatják tudásukat, ha pedig a Madonnára hajazó szerelésben érkezel a bulira, könnyen a pódiumon találhatod magad.

Ezúttal kicsit kitekintünk a Madonna-univerzumból: minden második-harmadik dalt jegyez majd a pop királynője, de pörgetjük majd a Madonnához közel álló, általa inspirált, vagy vele együttműködő énekesek és zenészek klasszikusait is. A session szokás szerint régi és új jól ismert slágereket is fevonultat majd, és olyan Madonna dance himnuszok is előkerülnek az elmúlt több, mint három évtizedből, amelyek igazságtalanul nem kaptak nagy média figyelmet: demok, B-oldal trackek, elfeledett számok, kiadatlan, hivatalosan sosem megjelent dalok.

Csavarj csúcsos melltartót egy kelkáposzta levélből, tapassz fel szépségpöttynek egy fekete szezámmagot, és járd el a veggie vogue-ot velünk – music (and good vegan food) makes the people
come together.

Dj’s //
Brb
xoxo

Éjfél előtt // before midnight 1500
Éjfél után // after mindnight 2000

Részletek

Kezdés:
2017-05-20 @ 22:00
Vége:
2017-05-21 @ 05:00

Helyszín

Toldi Klub
1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38
Budapest, 1054 Hungary