Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Together Pangea, vendég: Mind Rays – Dürer Kert “Room 041”

2017-11-27 @ 19:00 - 23:00

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
together PANGEA (US) – lemezbemutató turné
Mind Rays (BE)

jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft
jegylink: https://tixa.hu/togetherpangea2017_durerkert
elővétel: Dürer Kert

A together PANGEA kompromisszummentes, nyers, kiszámíthatatlan, helyenként veszélyes, mégis intelligens és érzelmes garage punkot játszik és nem fél a kísérletezgetéstől sem. A Los Angeles-i négyes novemberben és decemberben Európa turnére indul augusztus 25-én megjelenő Bulls and Roosters albumával, november 27-én pedig a Dürer Kertbe is begurul a turnébusz.

A csapat az elmúlt években sem unatkozott, koncertezett az Atlanti- óceán mindkét oldalán, olyan előadókkal, mint Ty Segall, Wavves, Fidlar, The Orwells, White Reaper, Bleached, Twin Peaks vagy éppen a The Black Lips.
A hamarosan érkező negyedik albumról így mesélt William Keegan, a kvartett énekes-gitárosa: “Fontos, hogy soha ne csináljuk kétszer ugyanazt az albumot… ha bármikor koncentrált erőfeszítés látható tőlünk, akkor ez az. Új dolgokat akartunk kipróbálni, kísérletezni a zenekészítéssel, ami nem olyan agresszív vagy gyors” – meséli. – Ahelyett, hogy aggódnánk az elvárások miatt, mi inkább azt valljuk ‘csesszék meg mind. Legyünk olyan őszinték, amennyire csak tudunk’. Persze, ez fejlődés, de azért még mindig meg van ennnek a csibészsége.”

Arról, hogy milyen lesz az új lemez a nemrégiben megjelent Better Find Out tanúskodik, hamarosan pedig élőben is tombolhatunk a Together Pangea koncertjére.

https://www.youtube.com/watch?v=ily54OsytUU&feature=youtu.be
https://www.facebook.com/togetherpangea

Részletek

Dátum:
2017-11-27
Időpont:
19:00 - 23:00

Szervező

New Beat
Honlap:
https://www.facebook.com/new.beat.hu

Helyszín

Dürer Kert
Ajtósi Dürer sor 19-21.
Budapest, H-1146 Hungary
Telefon:
+36-1-789-4444