Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Strange Line Production Szezonnyitó pres: Sikztah & Souveq

2017-09-23 @ 22:00 - 2017-09-24 @ 08:00

Kedves Strange Line fanok!

Reméljük, mindenki kinyaralta, kipihente magát ezekben a hőségben gazdag hetekben. Lassacskán beköszönt az ősz, indul a suli, és mi is startolunk egy jó kis szezonnyitó bulival. Szeptember 23-án két vendégünk is lesz, Sikztah és Souveq személyében.

Sikztah:
A hazai e-zenei szcéna egyik kedvelt alakja, promoter, DJ és producer. Nevéhez fűződik az ország egyik méltán elismert klubsorozata a The Etiket, illetve évek óta a nyár első hírnökeként a DumDum fesztivál valamint több koncertsorozat is szülővárosában Győrben.
Különleges szelektor, akinek szettjeit az előremutatás, egyediség és sajátos szabadság jellemzi, bátran kalandozik a stílusok között akár egy szetten belül is. Nem meglepő tőle sem a sötétebb hangzású techno, sem a tört ütemek, az őt hallgatók egy dologban biztosak lehetnek: sosem fognak unatkozni!
https://www.facebook.com/sikztah/?fref=ts

Souveq:
A Muzikfabrikként is ismert dj/producer új projektje, amivel az indie elektronika és az underground elektronikus tánczene különleges egyvelegét mutatja be. Bár a projekt még nagyon friss, a legelső megjelenése a Truesounds Musicon jött ki nemrégiben, és már most a legnagyobb nemzetközi lemezlovasok támogatják a munkásságát. A jövőben a Secret Fusion kiadó égisze alatt tevékenykedik majd, velük fogja első nemzetközi debütálását is megejteni. még idén, az Amstersam Dance Eventen.
https://www.facebook.com/souveq/?fref=ts

Mellettük már mondanunk sem kell, hogy a teljes Strange Line liga képviseli magát, Ernest C., Scott Free, Cristobal, Panel 4 és Dennis is a lemezjátszók mögé lép egy-egy szett erejéig.

Szeptember 23. szombat – Polgár Borászat, Bük Deák u. 2.!!!

Részletek

Kezdés:
2017-09-23 @ 22:00
Vége:
2017-09-24 @ 08:00