Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Special One Night w/ Sterbinszky – Colors Glow Party

2017-05-19 @ 22:00 - 2017-05-20 @ 04:30

Sziasztok,
májusban valami olyasmi következik, amire a Cocoonban még nem volt precedens, UV Partyra invitálunk minden igazi partyarcot, akik szeretnék több féle színben “úszni” az este folyamán.
Ezen az estén minden és mindenki világítani fog.

Hogy is fog ez kinézni?
– Profi testfestők érkeznek hozzánk, akik kérésre bármit szívesen ráfestenek a vállalkozó szellemű embereinkre.
– Világító habrudakkal, szemüveggel készülünk egy Karcsinsztikus csapatáshoz.

Ezzel el is árultuk,hogy ki repíti ismét hatalmas magasságokba a rendezvényünket:
A pilóta, aki “gépünket” sztratoszférai magasságokba emeli, nem más, mint DJ Sterbinszky, akit már senkinek sem kell bemutatni itt Tatán sem a Cocoonos közönségnek. Hiszen igencsak maradandó bulikat élhettünk meg általa. A hazai elektronikus tánczene kultikus alakja, az elmúlt két évtizedben számtalan teltházas buli ( több tatai buli) házigazdája. Megannyi szakmai elismerés és 4 aranylemez birtokosa. Igazi példakép az utána következő Dj generáció számára.Azon kevés hazai lemezlovas egyike, akit külföldön is elismernek, fellépett többek között Carl Cox-szal és Dj Tiesto-val. Szerzeményeit, olyan nagyágyúk tűzték műsorukra, mint Paul Oakenfold, vagy Ferry Corsten. Saját bevallása szerint imádja a tatai közönséget!

Továbbá igazi KÜLÖNLEGESSÉGGEL rukkolunk elő, hiszen érkezik hozzánk ELSŐ alkalommal, egy igazi Cocoon specialista, aki meghódította már több alkalommal a megyét és számos teltházas buli házigazdája volt már szeretett helyünkön. Ő nem más, mint Makszim.
Ezen felül érkezik hozzánk a Refis bulik rezidense, a már sorozatunkban is jártas Dj Marák.

Az este továbbá különleges lesz, hiszen a sorozatunk keretein belül szeretnénk bemutatni két fiatal tehetséget, akik a Special One Night keretein belül óhajtják nyitogatni szárnyaikat. Érdemes lesz figyelni őket 😉 Dj Dernei& Quevo

További részletek, hamarosan……

Részletek

Kezdés:
2017-05-19 @ 22:00
Vége:
2017-05-20 @ 04:30