Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Secret pres. Expedition Unknown w/ James Cole & Blatti

2017-05-06 @ 23:50 - 2017-05-07 @ 04:30

Az Expedition egy olyan új sztori ami egy rendezvénysorozatként azt tűzte ki maga elé célul hogy egy zenei műfajon belül felfedező útra induljunk, és egy-egy vendég fellépővel kiegészülve kutassuk fel a jobbnál-jobb lemezeket, ezeket pedig annak rendje és módja szerint prezentáljuk felétek! Az este fellépője JAMES COLE azaz Bozóki Jani lesz, aki a szakmában igen színes karriert tudhat maga mögött: Kecskeméti és mostmár szegedi rezidenciával bíró BADGIRLS sorozat atyja, a legendás keceli Korona és a kiskunhalasi DTD egykori házigazdája és promotere, az egykori DJ magazin főszerkesztője, fesztiválszervező, az All I Want label tulajdonosa, mind emellett és nem utolsó sorban egy röpke 20 éves pályafutással rendelkező tapasztalt house dj/producer…
Warm up by BLATTI
Gyertek…

https://soundcloud.com/james-cole
facebook.com/djjamescole

Fontos: A beengedés vendéglista alapján történik ami a visszajelőlések alapján készül, ezért felhívjuk figyelmeteket hogy csak az fog tudni bejönni aki visszajelölte az eseményt!
A helyszín erősen limitált, a biztos bejutás érdekében érkezzetek időben!

Important: In order to get on the guest list please confirm your attendance by pushing the „going” button. Please make sure to get there in time as the venue can only cater for a limited number of guests!

Age limit: Girls 21+, Boys 24+

Részletek

Kezdés:
2017-05-06 @ 23:50
Vége:
2017-05-07 @ 04:30