Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Oct. 14. Pat Duff Birthday Badgirls new residence Kecskemét

2017-10-14 @ 22:00 - 2017-10-15 @ 05:00

2017. Október 14. Szombat
★★★ PAT DUFF & LÓRI BIRTHDAY ★★★
★★★ BADGIRLS NEW RESIDENCE START ★★★
Kecskemét – Fáklyás Pince

Kedves Barátunk!

Egy új korszakhoz érkeztünk a Badgirls életében! Tulajdonképpen 17 év után visszatérünk a gyökerekhez! Azokhoz az értékekhez és alapokhoz, melyben megfogant szeretett gyerkőcünk, aki ma már fiatal felnőtt lett!:) Ezek: a Barátság, az Együttlét, és természetesen a Zene mindenek előtt, – melyekből mindig is táplálkoztunk…
Az elmúlt évek alatt a város megannyi helyszínét bejártuk, és mindegyikhez rengeteg szép emlék köt minket: a Víztorony, a Plastic, az X-Treme, a Club69 Exclusive, a Bling-Bling, a Wakeboard-pálya, a Vanity, a Három Gúnár Rendezvényház, vagy a Goose Bár klub-ot más-más adottsága miatt szerettük, és jó szívvel gondolunk rájuk a mai napig! KÖSZÖNJÜK az ott eltöltött időt ezúton is!

Ennyi tapasztalattal a hátunk mögött kialakult egy meggyozodésünk: Olykor eljön az idő, amikor valami újat kell keresnünk, hol azért mert rákényszerülünk, hol azért, mert ki kell lépnünk a komfortzónánkból, feladva a megszokott kliséket, hogy valami újat alkossunk! Valamit, amiben jól érezzük magunkat, ahol a saját utunkat járhatjuk – kompromisszumok nélkül… Mindig is ezt a saját utat jártuk – egy saját álommal – Zenéről, Klubkultúráról, melyek Rólunk – azaz Egymásról szóltak… Egyfajta önmegvalósításról, ahol szenvedéllyel tudjuk magunkat belevetni egy új flyer designe megalkotásába, ahol napokat agyalunk a koncepción, a helyszín “felöltöztetésén”, mert egész egyszerűen cirka 20 éve ez az életünk!:) Most újra ezt a fajta tüzet, szenvedélyt érezzük magunkban, újra ezt a gyermeki izgalmat, lendületet amivel belevágunk egy újabb kalandba, az alkotás folyamatába… Sluszpoénként mindezt 2 szülinappal egybekötve ejtjük meg: Pat Duff Petink és épületes nagy cimboránk Lóri barátunk “birthday party”-ja is lesz ez az este, ahol az ünnepeltek itatásán kívül a legfrissebb “badgirls-ös” muzsikák kerülnek majd terítékre. Pat és James mellett “Vasika” aka Little Fe a JK!-től áll majd a pult mügé, melyhez a Fáklyás Pince szolgál majd helyszínül, ahol “Fáklyás Józsi” személyében egy ízig-vérig vendéglátós, a szó nemes értelmében “vendég-várós” házigazdánk lesz – aki a legfinomabb borokkal, étkekkel és italokkal vár majd bennünket! Tarts velünk erre a tripla szülinapra, ahol egy új zenei színfolt születését is celebráljuk a városban!

Szeretettel: James és Pat

***************************
DJS:
Pat Duff birthday set
James Cole
Little Fe

EXTRA dekor
EXTRA sound-system
EXTRA visual
***************************
★ Helyszín: Fáklyás Pince & Gurman Balkan Grill Info & asztalfoglalás: 76/329-030 ill. 30/8534835 ★

★ Belépő: ★
Éjfélig: 1500Ft utána 2000Ft
★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★

Részletek

Kezdés:
2017-10-14 @ 22:00
Vége:
2017-10-15 @ 05:00

Szervező

Badgirls (Official)
Honlap:
https://www.facebook.com/badgirlsofficial