Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Mérő László az érzelmekről – ahogy még nem hallottad

2017-05-17 @ 19:00 - 22:00

A Mindset Pszichológia májustól kezdődően megrendezi Pszicho-Kávéház sorozatát, ahol előadást tart meghívott vendégünk, majd állandó kerekasztal tagjainkkal beszélget tovább, igazi kávéházi hangulatban. Előadóink pszichológusok vagy szakemberek társterületekről, személyük előadásról előadásra változik. Állandó kerekasztalunk tagjait évadokra választjuk, feladatuk a témára való reflektálás, megvitatás, előadói kérdésekre válaszolás, saját tapasztalattal való elmélyítés.

Mérő László új szemléletből közelíti meg az érzelmek működését „Az érzelmek logikája” című könyvében, melyről már számos platformon adott elő. Most lehetőség nyílik egy exkluzív előadás keretei között meghallgatni a professzor gondolatait.

Hogyan egyeztethető össze a racionalitás az érzelmekkel? Ha cáfoljuk a mondást: „A pénz nem boldogít” – valójában kielégülés vagy valódi érzelem a pénz okozta boldogság? A nagyvállalati vezetők esetében igaz-e, hogy van kapcsolat a státusz és személyiségtorzulás – esetleg zavar között?

Állandó kerekasztalunk tagjai:

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, a MAI Pszicho online magazin főszerkesztője
Dr. Keresztes Zoltán, pszichiáter szakorvos és pszichoterapeuta
Dr. habil Fábri György filozófus, az ELTE PPK docense
Kacsur Adrienn, a Mindset Pszichológia Kapcsolataink Rovat vezetője

Rendezvénysorozatunk állandó otthonául szolgál az Anker’t, Budapest legnagyobb belvárosi sörkertje. A Pszicho-kávéház minden hónapban izgalmas előadásokkal, kerekasztal-beszélgetéssel és igazi kávéházi hangulattal várja vendégeit!

A helyszínen helyet foglalni 18 órától lehetséges, az előadás pontosan 19 órakor kezdődik.

Online jegyvásárlás:

A jegyek május 2-tól elérhetőek.
_______________________________________

Mindset Pszichológia – A szaklap, ami téged olvas//

A Mindset a pszichológia tudományának egy innovatív platformja. Olyan online pszichológiai szaklap, amely közérthetőségével közelebb hozza a pszichológiát minden ember életéhez. A Mindset azonban jóval többet jelent érdekes cikkek halmazánál. A tudomány terjesztését zászlónkra tűzve ismeretterjesztő előadásokat szervezünk a pszichológia iránt érdeklődők számára. A lap fiatalos dinamikájának köszönhetően magas színvonalon tudunk izgalmas, újfajta tartalmakat közvetíteni az olvasók számára.

Részletek

Dátum:
2017-05-17
Időpont:
19:00 - 22:00

Helyszín

AnKERT
Paulay Ede u 33.
Budapest, 1061 Hungary
Telefon:
+36303603389