Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Menedék Egyesület a Madarak és Fák Napján

2017-05-06 @ 12:00 - 18:00

Idén is szeretettel várunk mindenkit családi és adománygyűjtő rendezvényünkön a Kazinczy utcában!

A Madarak és Fák Napja a város szívében várja a családokat. A Kazinczy utca befogadó tér: interkulturális találkozások színtere.
************************************************************************
★ A rendezvény adománygyűjtő esemény is, ajánld fel adód 1%-át a Menedéknek és mi segítünk kitölteni a hozzá szükséges nyilatkozat! ★
************************************************************************
Az alábbi izgalmas programokkal várunk:

♦ Radio Kazinczy ♦

➤ A Tilos Rádió és a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület közös hullámhossza
Élőben jelentkezünk a Tilos Rádió vadonatúj, pop up közvetítő kocsijából és a körülötte felépített lokális közösségi rádiós térből. Faragó Reni (Menedék) és Melyik Feri (7térítő) kapcsolatba lépnek a lakossággal és forró zenei betétekkel, izgalmas talk-show elemekkel izzítják a hangulatot az utcán.
➤Az adást élőben közvetíti a Menedék facebook és a tilos stream! stream.tilos.hu/radiokazinczy

➤14.00 Mi ez az egész?
Reni és Feri vidám felütésekkel színesített exkluzív rádió show-ja a madarakról, a fákról és az összes Kazinczys progiról.
➤15.00 Kik vagytok ti?
Bevillan minden, amit a Menedék megmutathat magáról, a transzparencia győzelme a misztikum és a találgatások felett. Ismerj meg Minket és munkánkat!
➤16.00 Mit esztek?
A Kazinczys kajáldák nemzetek felett átnyúló különleges gasztro show-ja eddig sosem hallott részletességgel mutatja be az utca éttermeinek semmihez sem fogható kulturális sokszínűségét.
➤17.00 Mit adhatok?
A lakossági médiareprezentáció legszabadabb formájának kísérleti pop up adása, sok zenével, szabad mikrofonnal és még szabadabb véleménynyilvánítással! Mondd el, hogy mit adtak neked és azt is, hogy te mit adtál!

——————————————– ✂——————————————-
♦ Menedék Bazár ♦ Öltözködj és adományozz! ♦

Az adománygyűjtő akcióban kétféle módon tudsz részt venni:

➤ 1. Saját ruháidat árulod egy általunk biztosított 70×70 cm-es asztalon. Az asztalpénz javasolt ára minimum 4.000 Ft, mely teljes egészében az adomány része (fizetés a helyszínen). Ezen kívül önkéntes alapon a bevétel egy részével is hozzájárulhatsz az adománygyűjtéshez. Az asztalok száma limitált, jelentkezni május 3-ig lehet a lili.ragalyi@menedek.hu e-mail címen.

➤ 2. Vagy elhozod saját, jó minőségű ruháidat 11-12óra között a Kőleves előtt felállított Menedék Bazárhoz (keresd a Menedékes logót)

★ Mi az a Menedék Bazár? ★

➤ A Menedék Bazár egy olyan mobil használt ruha butik, amivel időnként rendezvényeken jelenünk meg, ahol jó minőségű használt ruhákat lehet “vásárolni”, azaz adományokat felajánlani az egyes ruhadarabokért. Ezt az összeget önkéntesen, egy kihelyezett nagy befőttesüvegbe lehet belerakni.

➤ Mennyit szokás felajánlani egy-egy ruhadarabért?
A felajánlott összeg minden vásárló egyéni döntése, minden hozzájárulás fontos számunkra.

➤ Milyen ruhákat hozhatok adományba és mennyit?

Megköszönjük, ha hoztok ruhákat. Azonban nagyon fontos, hogy csak kimosott, és jó állapotban levő, eladható (márkás, divatos stb.) ruhákat hozzatok. Kérünk Titeket, hogy fejenként maximum 5 ruhadarabot hozzatok és mielőtt elhozzátok őket, küldjetek fotót minden ruháról a lili.ragalyi@menedek.hu e-mail címre.

➤ Hol lesz a Bazár?
A Kőleves előtt az utcán találjátok majd meg, keressétek a Menedék logóját!
——————————————– ✂——————————————-
♦ Madárrá Átváltoztató Műhely gyerekeknek ♦

➤ Készítsd el saját madár jelmezed, változz madárrá és fotózkodj a Café Analóg jóvoltából! A elkészült képet minden gyerek azonnal hazaviheti.

➤ Hol lesz a Műhely?
A Kőleves előtt az utcán találjátok majd meg, keressétek a Menedék logóját!
———————————————- ✂—————————————–
♦Sokszínű Kazinczy utca – Multikulturális vetélkedő♦

➤ Ismerd meg egy játékos vetélkedő segítségével a Kazinczy utca és környékének kulturális sokszínűségét. A rejtvényt megfejtők között ajándékot sorsolunk! Jelentkezz előzetesen egyénileg vagy párban a lili.ragalyi@menedek.hu e-mail címen vagy a helyszínen 13:50ig

➤ Mikor lesz a vetélkedő és honnan indul?
A vetélkedő a Menedék Egyesület standjától indul, itt tudtok regisztrálni is. A stand a Kőleves előtt lesz, keressétek a Menedék logóját!
1. turnus 14:30
2. turnus 15:30
——————————————– ✂——————————————-

Részletek

Dátum:
2017-05-06
Időpont:
12:00 - 18:00

Szervező

Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület
Honlap:
https://www.facebook.com/menedekegyesulet