Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Mateo & Spirit – Turulvár-Egyházaskozár

2017-05-12 @ 22:00 - 2017-05-13 @ 06:00

Hosszú idő után egyedülálló, teltházas partyval kapcsolódtunk be a környék underground elektronikus zenei vérkeringésébe a Badgirls csapatának vezérletével. Ezt a jó szokásunkat szeretnénk megtartani és folytatni május 12-én, pénteken, amikor is egy országos ismertségnek örvendő páros, MATEO & SPIRIT lesz a vendégünk.

A fiatal, ám annál rutinosabb srácokat a szakma 2013-ban a legígéretesebb hazai tehetségének választott a Soundhead Best Of szavazáson. A Dark Minimal TECHNO avatatlan császárai az elmúlt években rengeteg fellépést tudhatnak maguk mögött, itthonit és külföldit egyaránt. Egy pár helyszín a sok közül: Berlin, San Francisco (California), India, Mexico, Hamburg, Svájc, London, Bónusz Electronic Fesztival, Hungexpo – Deadcode NYE, Győr – The Etiket, Szeged – SING SING, Budapest – Akvárium Klub, Corvin Club, Kiskunhalas – DTD, Kecel – Club Korona, valamint rendszeres fellépői a hazai fesztiváloknak is, mint a Balaton Sound, a Sziget, vagy a B My Lake.

A producerek világában is jelen vannak, saját darabokkal is büszkélkedhetnek a Beatport Minimal Top 100-ban, több poziciót is begyüjtve, köztük Top 1. helyezést is elérve olyan kiadók gondozásában mint Pl: Dark Face Rec, MKT Rec, Sensum Digital, Fierce Animals, Cutoff és még sok más lemezkiadó. Az elmúlt években bizonyították, hogy helyük van a hazai elektronikus zenei életben, egyedi stílusukkal soha nem okoznak csalódást, valószínűleg nem lesz ez másképp május 12-én az egyházaskozári Turulvárban sem.

Az est felvezetéséről a környék méltán közkedvelt párosa, Buly és Vito (vagy Vick Echo, kinek hogy 🙂 ) gondoskodik, akik az elmúlt csaknem egy évtizedben rengeteget tettek azért, hogy nevüket látva vagy hallva kétség se merüljön fel azzal kapcsolatban, hogy egy minden tekintetben húzós partynak nézünk elébe.

Mateo & Spirit után Dawebatt következik, aki már szintén jópárszor bizonyította rátermettségét, így biztosan nem okoz csalódást most sem!

MATEO & SPIRIT Official Page: http://www.facebook.com/mateo.and.spirit
http://www.soundcloud.com/mateoandspirit

Belépő: 1500 HUF

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

Részletek

Kezdés:
2017-05-12 @ 22:00
Vége:
2017-05-13 @ 06:00