Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Marcus Miller (US) – Akvárium Klub, NagyHall

2017-10-30 @ 18:30 - 22:45

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Marcus Miller (US)

jegyárak: 8.000 / 9.000 Ft
Akvárium jegylink: http://akvariumklub.hu/programok/marcus-miller
Tixa jegylink: https://tixa.hu/marcusmiller2017_akvarium

Nagyszerű Budapest Parkos koncertje után visszatér hozzánk Marcus Miller! 2018-ban megjelenő új lemezéről is hallhatunk majd pár darabot, a korábbi szerzemények mellett.

Kevés olyan ember van a műfaj kedvelői között, aki ne ismerné Marcus Miller nevét, vagy ne hallott volna már olyan szerzeményt, amelyhez nevét adta közreműködőként. A Grammy-díjas afroamerikai zenész több tízéves pályafutása alatt bebarangolta a jazzvilág legnomádabb színtereit és a világot jelentő deszkákat egyaránt: többek között dolgozott már Elton John, Frank Sinatra és LL Cool J lemezein, a Saturday Night Live showban is feltűnt mint session zenész, de legtöbbünknek mégis Miles Davis és David Sanborn basszusgitárosaként lehet ismerős.

A hosszú évek során elsajátított szakmai tudás birtokában aztán úgy döntött, hogy nem kíván többé háttérmunkásként tevékenykedni, és önálló zenészként szeretné képviselni magát a színpadon. Az elhatározást követően Mr. Miller azonnal munkához látott, és azóta több, mint tíz nagylemezzel színesítette diszkográfiáját. A szépen ívelő szólókarrier ellenére továbbra sincs megállás, gőzerővel dolgozik új nagylemezén, amelynek előfutáraként még a júniusban startoló turné előtt napvilágot lát majd egy EP.

Marcus minden eddiginél nagyobb showt ígér, a megújult repertoár dalai idén ősszel az Akvárium Klub nagytermét is bezengik majd, így a hazai közönség is fültanúja lehet lehengerlő játékának.

Részletek

Dátum:
2017-10-30
Időpont:
18:30 - 22:45

Szervező

New Beat
Honlap:
https://www.facebook.com/new.beat.hu

Helyszín

Akvárium Klub Official
Erzsébet tér
Budapest, 1051 Hungary
Telefon:
Asztalf.: 30/506-2632 / Jegyp.: 30/860-3368