Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Laza Tetős délutáni Partysorozat // Hopeland // Belépés ingyenes

2017-06-29 @ 17:00 - 2017-07-02 @ 01:00

🌴🌴🌴🌴*****Hopeland Laza Tető*****🌴🌴🌴🌴
🌴🌴🌴🌴🌴A BELÉPÉS INGYENES!🌴🌴🌴🌴🌴
A Hopeland bemutatja nektek immáron a 2. lazulós, bulis kis helyét, melyet nem csak hétvégén, hanem hétköznap is látogathattok és ahol most a szó szoros értelmében lazulhattok.
Napsütés, napágyak, napernyők, koktélok, vödrös koktélok, shotok, nyári feeling, ezekkel a szavakkal jellemeznénk a Hopeland legújabb projektét.
A Harminchat Söröző után most úgy gondoltuk kicsit beljebb jövünk a városba és a sokatok által kedvelt hely felé vesszük az irányt, és így jutottunk el a LAZA TETŐ-ig, mely könnyen megközelíthető és a központi helyen lévő WestEnd City Center tetején található.
🌴🌴🌴Csütörtök — Péntek — Szombat — 17:00-23:00-ig🌴🌴🌴
Elképzeltétek már milyen lenne a Westend tetején a nyári napsütésből sötétedésig a kedvenc dj-iteket hallgatva szórakozni, beszélgetni, bulizni? Most az álmotokat valóra váltjuk és ezen túl csütörtöktől-vasárnapig a Hopeland jelen lesz a Westend tetőkertjében délutántól késő estig a LAZA TETŐN. Koktélokkal, shotokkal, bő italválasztékkal, sőt még különleges ételekkel is várnak benneteket a LAZA TETŐ kedves pultosai. Már e hét pénteken, azaz 06.23-án. ZAREH KANnal és STANFREAKkel találkozhattok délután 5 órától egészen késő estig. A legütősebb nyári slágerektől kezdve a keményebb minimal ütem kedvelőinek is kedveskedünk.

Múlthéten Zareh Kan kápráztatott el titeket frenetikus szetjével !

A BELÉPÉS INGYENES!

És ez még csak a kezdet, mindamellett, hogy bulijaitok itt alapozhatjátok meg, illetve itt is lazulhattok késő estig, emellett hamarosan egy egész éjszakás bulira is lehetőségetek lesz a Hopeland és a LAZA TETŐ által. De erről majd később…
CSÜTÖRTÖKÖN tehát a LAZA TETŐN, a HOPELAND jóvoltából igazi nyári életérzés veszi kezdetét, melybe Goldsound és STANFREAK VEZET BE TITEKET.

🌴🌴🌴🌴!!!!! Amit érdemes tudni !!!!!🌴🌴🌴🌴
Minden csütörtökön várunk titeket a STAR csütörtökkel ahol egy méltán elismert lemezlovas kedveskedik nektek!
Pénteken a LAZA TETŐ és a HOPELAND állandó rezidensei Stanfreak és Martin York veszi kezeibe az ütemeket!
Szombaton a változatos izlésnek kedveskedünk Retró , Latin és RNB estekkel készülünk nektek egész nyáron.
#LAZA #TETŐ #Hopeland #summer

Részletek

Kezdés:
2017-06-29 @ 17:00
Vége:
2017-07-02 @ 01:00