Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Játszóház a Roncsban s02e20

2017-05-25 @ 18:00 - 23:55

Szívesen elengednéd egy estére a hétköznapokat, a melót és a vizsgákat? Gyere velünk társasozni május 25-én a Roncsbárba!

(Scroll down for English!)

Belépő: 250 Ft

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

És hogy mi is ez az egész?
3 évvel ezelőtt, egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani az éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami Budapesten gyorsan rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt, ami már több mint egy éve rendszeresen ellátogat Debrecenbe is!

A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jófej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke, miegymás.

Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Kis Herceg-, Ticket to Ride-, Patchwork-, és Dobble-függőt termelt ki az utóbbi időkben.
Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.
És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.

– Ha nem hiszed, nézd meg magad: https://www.facebook.com/jatszohazdebrecen/photos
– Menő videónk is van: http://goo.gl/GsS5dS
– Játékaink: http://goo.gl/oRhTrM (ezek közül hozunk jó sokat, de ha konkrét igényed van, szólj, és akkor az biztosan nálunk lesz!)
– Több infó: http://www.jatszohazprojekt.hu

Ha szeretnél értesülni a későbbi alkalmakról is, iratkozz fel a Facebook oldalunk eseményeire: https://www.facebook.com/jatszohazdebrecen/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ENGLISH:

A group of students decided to conquer the night with board games. A new initiative in Budapest, and now Debrecen, that quickly outgrew the living room, and has become a popular event series, with hundreds of participants: this is the Játszóház Projekt. Our events are great opportunities to get to know new people, have fun and gain world domination. We have more than two hundred games, however you won’t find Monopoly or Hotel amongst them. We prefer the newer generation of games that are much more fun: Dixit, Bang, Ticket to Ride, Pandemic, etc.. If you don’t know any of them that’s okay, there will be a few organizers to help and get you started. Let’s get high on board games together!

ENTRY FEE: 250 Ft

Does it sound too good to be true? See for yourself: https://www.facebook.com/jatszohazdebrecen/photos

Részletek

Dátum:
2017-05-25
Időpont:
18:00 - 23:55

Szervező

Játszóház Projekt – Debrecen

Helyszín

Az Igazi Romkocsma
Csapó utca 27.
Debreczen, 4024 Hungary
Telefon:
+36-52/688-050