Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Helyem a jövőben – workshop

2017-05-19 @ 19:00 - 21:00

Érdekel a jövő? Mit hoz, milyen jövő alternatívák létezhetnek? És az, hogy milyen úton jutunk el oda? Egyáltalán: mennyire tudunk előretekinteni? Hogyan tud a mindennapjainkra és a karrierutunkra válaszokat adni a tudományos jövőkutatás?

Ezen a workshopon az egyik legkiválóbb hazai jövőkutató szakemberrel tekinthetsz be a tudományos jövőkutatás világába. A résztvevők, – beleértve téged is -, jövődrámák felállításával mutathatják meg saját gondolataikat és elképzeléseiket arról, hogy miként alakul majd a munka jövője, és ebben milyen értékek játszanak majd szerepet. Ebben Dr. Nováky Erzsébet, a Budapesti Corvinus Egyetem, professor emeritusa lesz a segítségedre. Olyan területek elismert kutatója, mint például a jövőorientáltság, az előrejelzések megbízhatósága, résztvevői jövőkutatás, Magyarország társadalmi-gazdasági jövője, felelősség a jövőért. A workshopon Zétényi Anna, Monster.hu – állás, munka, karrier ügyvezetője lesz a partnere, aki kreativitás ökológus is egyben. Izgalmas estre számíthattok!

A workhop szervezője a Monster Magyarország Kft. Karrier oldalukon (https://www.monster.hu/allas) számtalan álláslehetőséget találsz Magyarország legjobb munkáltatóitól. Jelenleg több mint 8000 állás vár itt és közel 40 ország állásajánlatai között tudsz keresni. A sikeres álláskereséshez szakértőik karriertanácsokkal és tippekkel is szolgálnak, az önéletrajzi minták pedig megkönnyítik a pályázati anyagaid megírását.

ℹ A Facebook eseményeknél bejelölt visszaigazolás nem egyenlő a jegyvásárlással. A jegy 500 forintba kerül. Jegyvásárlás: https://www.futureworkfestival.hu/reszt-veszek/

A workshop a Future Work Festival kísérőrendezvénye.
További információ: https://www.futureworkfestival.hu

Részletek

Dátum:
2017-05-19
Időpont:
19:00 - 21:00

Helyszín

AnKERT
Paulay Ede u 33.
Budapest, 1061 Hungary
Telefon:
+36303603389