Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Helló nyár! Johnnie Pappa(Hu), Szécsi&Kovács, Geudeamus.

2017-06-01 @ 22:00 - 2017-06-04 @ 04:00

Nem tudjuk, mit tettél a tavalyi nyár elején (talán nem is baj). Azt viszont igen, hogy az idei nyarad emlékezetes lesz. Mi pedig méltóan kezdjük majd 2017 legforróbb évszakát. Három éjszaka, 5 lemezlovas, ingyen sör, szép lányok és fiúk (igény szerint). Mutatjuk a programot és a nyereményt. Jelezd részvételed az eseményen és nyerj 1 méter tequliát. (Sorsolás jún. 3-án, 18:00-kor az eseményen.)
CSÜTÖRTÖK: Gaudeamus. Jelentése: Örvendezzünk! Fogunk is. Aki érettségi előtt áll, annak welcome-shottal kedveskedünk, ezzel +1 jegyet szerzel a vizsgádon, az Alsó G így garantálja, hogy egyesnél nem kaphatsz rosszabb minősítést. A hangulatot a két ifjú titán: Little B és Tamash biztosítja.
PÉNTEK: Szécsi&Kovács – A körhinta. 2008-tól haladva, negyedóránként egy évet ugorva játsszák le a lagnagyobb kazettákat, szaxofonnal (is).
SZOMBAT: 19:00-tól beerponG (jatékra jelentkezz üzenetben). 22:00 és 23:00-között INGYENES a jéghideg csapolt sör. Majd érkezik magyarországi vendégünk, Johnnie Papppa.
Chris Lawyer fellépése beleégett a dobhártyánkba. Garantált, hogy a testvére sem hagy minket csendben. Az Alsó G lejátszóinál: Johhnie Pappa, aki számára a 2010-es év környékére tehető az az időszak, amikor késznek érezte magát arra, hogy közönség előtt szerepeljen. Azóta pedig nincs megállás, szívesen látott, keresett vendég-előadóvá vált, aki Magyarország top klubjai, fesztiváljai és party sorozatai mellett külföldön is többször bizonyította tehetségét. Napjainkra több száz bulit tudhat maga mögött és közel 100 szórakozóhelyen volt szerencséje fellépni – mostanáig.
Népszerűségét az is alátámasztja, hogy Magyarország közismert és prominens elektronikus zenei szavazásán, a Ballantine’s Music Awards-on 2013-tól kezdődően, folyamatosan szerepel a neve a jelöltek listájában.
Azon kevés dj-k egyike, akik több stílusban is otthon mozognak, fellépésein leginkább a tempós, de egyben slágeres minimal hangzásvilág dominál. Minden alkalommal, egy közönség-centrikus, élettel telített, dinamikus szettre számíthatunk tőle.
INTERNETES ELÉRHETŐSÉGEK
FACEBOOK: https://WWW.FACEBOOK.COM/JOHNNIEPAPPAMUSIC
YOUTUBE: https://WWW.YOUTUBE.COM/JOHNNIEPAPPAMUSIC
MIXCLOUD: http://WWW.MIXCLOUD.COM/JOHNNIEPAPPAMUSIC
INSTAGRAM: https://INSTAGRAM.COM/JOHNNIEPAPPAMUSIC
Warm Up/After: Thomas.

Részletek

Kezdés:
2017-06-01 @ 22:00
Vége:
2017-06-04 @ 04:00