Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

És Velem mi lesz? Félelmek és vágyak a karrierépítésben workshop

2017-05-17 @ 18:00 - 20:00

A világ rohamosan változik, egyre rövidebb idő telik el, s ismét döntenünk kell. Újabb perspektívák tűnnek fel, új utak és lehetőségek mutatkoznak meg. A legtöbb ember ettől fél. Biztonságban szeretnénk tudni magunkat nem csak most, hanem a jövőben is. Azt mondják a biztonságot az adhatja meg, ha nyitottak vagyunk magunkra és tudjuk, hogy mi van bennünk, mert mindenkinek saját egyéni világa van, egyedi utakkal. Te nyitott vagy? Tudod milyen a te utad?

A karrier szó eredeti jelentése út. Úton lenni kaland. Miért ne tekintenénk a karrierre úgy, mint egy munKalandra? – teszi fel a kérdést Petrány Viktória a workshop karrier coach-a, aki maga is megtapasztalta a munka nehéz oldalát: pályaváltás, érdekellentétek, túlmunka, stressz. Elhivatottan kutatta a karrier titkát: sikerrecepteket olvasott, figyelte az emberek választásait, ezernél is több emberrel folytatott interjú után pedig levonta a következtetést: a többség olyan munkát keres, amire alkalmasnak hiszi magát, nem pedig olyat, ami érdekli. Te is közéjük tartozol? Viktória alig várja, hogy megismerjen és segítsen újra írni egy karriert, vagy elgondolkodjon egy munkahelyi problémádon. Társa ebben Zétényi Anna, a Monster.hu – állás, munka, karrier ügyvezetője lesz.

A workshop szervezője a Monster Magyarország Kft. Karrier oldalukon (https://www.monster.hu/allas/) számtalan álláslehetőséget találhatsz Magyarország legjobb munkáltatóitól. Jelenleg több mint 8000 állás vár itt, közel 40 ország állásajánlatai között tudsz egyszerűen keresni. A sikeres álláskereséshez szakértőik karriertanácsokkal és tippekkel is szolgálnak, az önéletrajzi minták pedig megkönnyítik a pályázati anyagaid megírását.

Future Work Festival | Május 17-19.
További információ és jegyvásárlás: https://www.futureworkfestival.hu/

Részletek

Dátum:
2017-05-17
Időpont:
18:00 - 20:00

Helyszín

Akvárium Klub Official
Erzsébet tér
Budapest, 1051 Hungary
Telefon:
Asztalf.: 30/506-2632 / Jegyp.: 30/860-3368