Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Drastik Putto & Lions of Suburbia // A38 Tetőterasz

2017-06-15 @ 19:00 - 23:00

Az életöröm legszebb megéneklői, a ska oldalvizéről magasba szálló Lions of Suburbia, valamint az őrült, morbid, vicces Drastik Putto egy estén adják össze a túléléshez szükséges lelki rekvizitumokat mindenki nagy örömére!

Belépő: 800/1000
Jegyek: https://www.a38.hu/hu/jegyvasarlas/program/lions-of-suburbia-hu-drastik-putto-hu?id=eloveteles_jegyar

20:00 Lions of suburbia
Gimis garázszenekarból az MTV Icon deszkáin át számos fesztivál színpadára vezetett a korábban Escape-ként elhíresült, jelenleg Lions of Suburbia névre hallgató, szemtelenül fiatal és még szemtelenebbül ambiciózus tagokból álló székesfehérvári banda útja. A zenekar a magyar ska élet üde színfoltja. Hangzásviláguk egyediségének és változatosságának hátterében a különböző műfajokból merített ihletek állnak. Ez a különleges elegy, ami ska, swing, reggae, egy kis jazz és rythm and blues összehozva egy remek pop hangzással, mindig meghozza a felhőtlen jó hangulatot a koncerteken. Egy valamit biztosan leszögezhetünk nehéz lesz nyugton maradni, amíg az oroszlánok zenélnek.

21:00 Drastik Putto
A Drastik Putto „szürreál pop” formációt Mihalik Ábel (ex- Kiscsillag, Kispál és a Borz) 2012 elején hozta létre. Szinte azonnal stúdiómikrofont ragadott, és az énekhangja mellett a basszusgitárját is elővette. A Bosszúból galamb című lemez nagy port kavart, hiszen a Zeneakadémiát végzett dobművész minden egyes szólamot maga játszott fel rajta, önállóan írt dalait sikerre hangolva ezzel. Később viszont olyan elismert zenészeket gyűjtött maga mellé, mint Csókás Zsolt, Borbély Mátyás, Bubenyák Zoltán és Papp Csaba, akik azóta is a zenekar törzsét alkotják. 2016-ban megjelent a zenekar második nagylemeze, Felnyitom én címmel, a Mohaember lett a legjobb animációs klip a II. Magyar Klipszemlén és a Cseh Tamás Program induló előadói támogatását is elnyerte a banda.

Részletek

Dátum:
2017-06-15
Időpont:
19:00 - 23:00

Szervező

Lions of suburbia
Telefon:
36208249495
Honlap:
https://www.facebook.com/lionsofsuburbia

Helyszín

A38 Hajó
Petőfi híd, budai hídfő / Petőfi bridge, Buda side
Budapest, 1117 Hungary
Telefon:
+36 1 464 3940