Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Cultivo – Reklám & kommunikáció

2017-04-27 @ 20:00 - 23:00

CULTIVO . ÁPRILIS 27. REKLÁM & KOMMUNIKÁCIÓ

Április 27-én nem mindennapi beszélgetést rendezünk a Cultivo kerekasztalánál! Mit beszélgetést… Valódi kommunikációs tüzijátékot hozunk nektek a hazai reklámszakma három ikonjával!

Kicsit szövegírunk, kicsit stratégai tervezünk és persze legendás reklámokat is leforgatunk a soron következő Cultivo alkalmával.

// Vendégül látjuk a magyar reklám apukáját, a Balázs Béla-díjas filmrendező, nyolcszoros cannes-i győztes reklámfilm rendező SAS ISTVÁNT!

// Velünk tart GESZTI PÉTER, a Rapülők és a Jazz+Az alapítója, reklámszövegíró, majd később több ügynökség kreatív igazgatója, az ARC plakátkiállítás ötletgazdája!

// Szintén a kanapéra várjuk MAROSI GERGŐT, akinek nem kell magyarázkodnia a félbehagyott Közgáz diploma miatt, hiszen jelenleg az egyik legjobb magyar ügynökség, a Mito kreatív igazgatója.

Ha érdekel a reklámszakma, esetleg kolléga vagy, vagy csak egy őrült jó beszélgetésre vagy kiváncsi, akkor gyere velünk Április 27-én, csütörtök este!

HELYSZÍN HAMAROSAN!

Regisztráció & support:

Az esemény regisztrációhoz kötött, melyet a http://www.cultivo.hu oldalon tehetsz meg.

A Cultivo-t négy éve szervezzük szerelemből. Mivel a szerelem vak, ezért nem törődve semmivel, erőnkön felül, belépő nélkül tartottuk a rendezvényt.

Ahhoz, hogy a Cultivo tovább lélegezhessen, kérjük támogass minket másfél sör árával, és ígérjük, továbbra is rendületlenül szállítjuk az inspiráló sztorikat, beszélgetéseket!

Support: 1000.- HUF

Sok szeretettel várunk!

Részletek

Dátum:
2017-04-27
Időpont:
20:00 - 23:00

Helyszín

Ötkert
Zrínyi u. 4
Budapest, 1051 Hungary
Telefon:
+36 70 330 8652