Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Budapest Bár koncert az A38 Hajón

2017-10-15 @ 20:00 - 23:00

Október 15-én ismét az A38-on lép fel a Budapest Bár – ezúttal két különleges vendéggel. Varga Lívius (Quimby) először lép színpadra a zenekarral, Jordán Adél színésznő pedig ezúttal igazi rock and roll díva lesz. A koncert része a Budapest Bár jubileumi, 10 év – 10 különleges koncert című sorozatának.

Nagy bulira számíthat az, aki eljön októberben az A38-ra, a Budapest Bár egyik kedvenc budapesti helyszínére. Itt a koncertek mindig lazák és a hajót meg lehet táncoltatni. Az amúgy is sokszínű csapat az idén azzal kedveskedik a közönségnek – és persze saját magának is -, hogy a születésnapi koncertekre különleges vendégeket hív meg. Varga Lívius a Quimby egyik frontembere, energikus jelenlétével és dalaival ő az egyik motorja a koncerteknek. Kíváncsian várjuk, mi történik, ha egy cigányzenekar áll mögötte. Jordán Adéllal, a Katona József Színház kitűnő színésznőjével már dolgozott a zenekar a Pesti éjszakák című műsorban. Adélt zenei klubokból is ismerheti a közönség, hiszen rendszeresen fellép a Puszi együttessel.

Az A38 közönsége ismét élvezheti a zenekar védjegyévé vált egyedi zenei stílust, melynek gyökerei a 1920-30-as évek budapesti kávéházi világáig nyúlnak. A híres és kedvelt, vagy épp alig ismert dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és még számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon sokszínű – magyar és külföldi számok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

A 2007-ben, eredetileg egyetlen lemezre létrehozott Budapest Bár idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját – mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. Az október 15-i előadás a 10 koncertes, jubileumi sorozat egyik állomása. Az A38-ra érkeznek a pesti dalok a nagyszerű zenekar, Behumi Dóri, Rutkai Bori, Németh Juci, Kiss Tibor, Mező Misi, Kollár-Klemencz László valamint Ferenczi György előadásában. Vendég: Varga Lívius és Jordán Adél.

Részletek

Dátum:
2017-10-15
Időpont:
20:00 - 23:00

Szervező

Budapest Bár
Honlap:
https://www.facebook.com/budapestbarband

Helyszín

A38 Hajó
Petőfi híd, budai hídfő / Petőfi bridge, Buda side
Budapest, 1117 Hungary
Telefon:
+36 1 464 3940