Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

BOOM VIP – 10.22. – Ötkert

2017-10-22 @ 21:00 - 2017-10-23 @ 05:00

🥂 BOOM V.I.P. 🥂

Huh, ismételten elröppent egy év a fejünk felett… számszerint a tizenkettedik! Millióegy dolog történt velünk ez az idő alatt…például túl vagyunk fennállásunk legsikeresebb évén!!!!! Ezt pedig szeretnék méltó, veriimportant módon megünnepelni…Veletek! Azokkal, akik hétről-hétre, buliról-bulira, jóban-rosszban velünk voltatok, és ugyanúgy részét képezték ennek a többváltozós egyenletnek, akárcsak mi!

Több gyerkőcünk is kinőtte a kezeslábast a legutóbbi találkozásunk óta, a kis ONE DANCE • Ötkert mára már a város legnagyobb és legmenőbb Reggaeton és Hip-hop partysorozatává cseperedett, Mr. Lova pecójának kilincsét a legőrültebb retró arcok adják kézről-kézre, és a város egyetlen oázisának (Oazis – Tropical House Tour) kapui is hihetetlen ritmusokat szolgáltatnak ez erre szomjazó közönségnek! A három srácunkat pedig egyedülálló módon most először, együtt nektek mutatjuk be!

Egy szó, mint száz, moccanjatok le hozzánk az Ötkertbe, és koccintsunk Rátok, ránk, a sok átmulatott éjszakára, a megannyi megivott felesre, a hajnalig tartó közös táncokra, a reggeli gyroszozásra, az elhagyott telefonokra, a kegyetlen másnapokra, a legdurvább sztorikra, a csajra a pultnál, a pasira a taxiban… egyszóval a legszebb közös emlékeinkre!

📀 Akik tekerik a korongokat, hogy jót érezzetek 📀

Régi cimboránk, a srác a TVből: Peter Jabin
Mr. Lova kecójának nagyágyúja: Milan DJ
A ONE DANCE perui macsója: DJ Alan
Az Oazis tropikál házának ásza: Mr. Vasovski

Na, majd jöttök, ugye?

Ölel, csókol,
A BOOMos alakulat

👘 Dress code: cool n elegant

📆 Október 22.

📍 Ötkert

Részletek

Kezdés:
2017-10-22 @ 21:00
Vége:
2017-10-23 @ 05:00

Szervező

BOOM PARTY
Honlap:
https://www.facebook.com/BOOM.AFTERPARTY

Helyszín

Ötkert
Zrínyi u. 4
Budapest, 1051 Hungary
Telefon:
+36 70 330 8652