Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Bermuda + vendégek: Koalabell, Babé Sila (A38 tetőterasz)

2017-06-08 @ 19:30 - 22:00

Bermuda DALPREMIER koncert
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇
Ezen az estén mutatjuk be élőben a Bermuda legújabb dalát, mely május végén érkezik TIZENHAT címmel. Vendégeink pedig a debütáló albumát májusban megjelentető Koalabell, illetve a szintén friss lemezzel jelentkező Babé Sila lesznek.

Belépő: 800 Ft / 1000 Ft

————————————————————-
BERMUDA

A 2012-ben alakult Bermuda az új generációs zenekarok között elsőként kezdett friss, mai hangulatú, magyar nyelvű POPzenét csinálni.

Első daluk a „Monte Carlo”, melynek produceri munkáit KurioUss végezte rövid idő alatt az MR2-Petőfi Rádió TOP 30 slágerlistájának első helyéig jutott és máig a Petőfi Rádió legjátszottabb dala..

A Bermuda élő bemutatkozására 2012. áprilisában került sor a budapesti Akvárium Klubban, ahol a különleges debüt koncert vendége a párizsi Ed Banger Records sztárja, Uffie volt. A zenekar azóta szinte az összes jelentős hazai koncerthelyszínen megfordult az Akváriumtól az A38-on át a Budapest Parkig, de játszottak a Szigeten, a VOLT Fesztiválon és a Strand Feszten is.

Az együttes máig legsikeresebb felvétele 2013-ban „London” címmel jelent meg, mely a Monte Carlo-t is túlszárnyalva 6 hétig vezette egyidejűleg az MR2 Petőfi, a Class Fm és a VIVA TV slágerlistáit.

2013. júniusában a Bermuda elnyerte az „Év felfedezettje” díjat a VIVA Comet gálán, sztárvendégként szerepeltek az X-Faktor élő showjában is. 2015-be a zenekar a Monte Carlo videojával elnyerte az I. Magyar Klipszemle lowbudget kategóriájának díját.

KOALABELL

A 2009-en alakult együttesre számos tehetségkutatón felfigyeltek, megnyerték a Dürer Kert által szervezett gimnazista zenekarok tehetségkutatóját (2011), majd a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválon értek el II. helyezést (2013). Elsők lettek a balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutatón, melynek köszönhetően szerepelhettek a 2014-es Budapesti Music Expón. 2015-ben az NKA – Cseh Tamás Program által előzenekarként járták az országot, és most – szintén a program támogatásával – a korábban megírt szerzeményeiket összefoglalták egy albumon.

BABÉ SILA

Babé Sila a magyar zenei életbe – modern, elektronikus r&b-vel – tavaly berobbant Stahl Barbara új művészneve. A hazai palettáról hiányzó stílust rögtön világszínvonalon megszólaltató énekesnő első albuma, a “9” tavaly májusban jelent meg, Lotfi Árzsáng (High Love) producerálásával. Második albuma idén május 5-én jelent meg August címmel, amin öt különböző producerrel dolgozott együtt. Nemzetközi karrierre készül, fellépett már a Hamburgi Reeperbahn fesztiválon, Berlinben és New Yorkban.

soundcloud.com/babesila
facebook.com/babesila

Részletek

Dátum:
2017-06-08
Időpont:
19:30 - 22:00

Helyszín

A38 Hajó
Petőfi híd, budai hídfő / Petőfi bridge, Buda side
Budapest, 1117 Hungary
Telefon:
+36 1 464 3940