Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Bass Camp Orfű 2017 Warm Up Party & Liquid Picnic KN napok/dni

2017-04-29 @ 15:00 - 2017-04-30 @ 05:00

A Komáromi Napok/Komárňanské dni támogatásával a City Reboot és a Bass Camp bemutatja:

BASS CAMP ORFŰ 2017 WARM UP PARTY(w SAVAGE, MENTALIEN, DARTH PÉTER, BERGI & many more) & LIQUID PICNIC

Bass Camp Orfű 2017 facebook event:
https://www.facebook.com/events/606753389492984/

15:00 – 21:00 LIQUID PICNIC – Rév terasz-ingyenes/terasa-free vstup
zene, street-art, bonsai kiállítás, lemezbörze, film / hudba, street-art, výstava bonsaiov, burza platní, film

Djs:
TAT
OYAN
ARIM
INFRA
PSYCHO

Street-art: TAT, DAN
Felvidéki bonsai kedvelők kiállítása
Lemezbörze / Burza platní
Film: 19:00 VAKONDOK 4
—————————————————————————————–
BASS CAMP ORFŰ 2017 WARM UP PARTY START 21:00 in Rév w BASS CAMP DJs

MAIN STAGE – drum and bass

Savage
Darth Péter
Vida L
Longman
Spytech & Endor
Rob
Blasius
Psycho

ATMOSPHERIC STAGE – garage, bass music

Mentalien
Bergi
Sirmo
Khésis
Infra

Belépő / Vstupné: 3 euro

Üdv villanyzene rajongó felvidéki és környékbeli táncoslábú ifjak!

Komáromban a tavasz egyébként is fantasztikus jelenség, mi tehetné még izgalmasabbá ezt az időszakot, ha nem a Komáromi Napok, amikor a város végleg kiolvad a téli álomból és beindul a vérkeringése.
Csapatunk, a City Reboot az eddigi években is örömmel vett részt eme időszak szinesebbé tételében, idén sem lesz ez másképpen, ismét egy egésznapos programmal készülünk nektek! Az alábbiakban olvashatjátok rövid kedvcsinálónkat:
A helyi lemezlovasok és producerek mellett mindig fontosnak tartottuk, hogy újat hozzunk a konyhára, meghívjunk olyan előadókat, nagyobb csoportosulásokat, akik fővárosok zászlaja alatt tevékenykednek az elektronikus zenei szférában, szettjeikkel éveken keresztül mélyitették bennünk a kultúra iránti érdeklődést. Örömünkre szolgál, hogy idén a Komáromi napok hétvégéjének szombatján vendégül láthatjuk a magyarországi Bass Camp csapatát, akik a 2017-es nyár számomra legizgalmasabb basszuszenei fesztiválján munkálkodnak . A fesztivál tavaly került először megrendezére, magyar közönség érdeklődésén és a pozitiv feddbackeken felbuzdulva srácok, hatalmas lendülettel láttak neki a 2017-es évnek. Olyan fellépők várhatók mint pl General Levy, Ant TC1, El-B, Sir Spyro, Big Bud és még sorolhatnánk. Az 2017-es Bass Camp eseményét itt találjátok.: https://www.facebook.com/events/606753389492984/
Na de ne is szaladjunk ennyire előre, lássuk a nappali programot, a Liquid Picnicet! Hozz magaddal egy nagy pokrócot és pár jó barátot és lazulj bele a tavaszi délutánba velünk a Rév teraszán! Közös sütés-főzés, dj-szettek egészen estig, amit érdekes programok kisérnek. Lesz bonsai fa kiállítás a felvidéki bonsai fa kedvelők jóvoltából, lehetőségetek lesz bepillantást nyerni eme különleges mesterség rejtelmeibe és technikáiba. Budapestről két street-art fószert várunk, TAT-ot és DAN-t, akik megfestik az aznapi hangulatot a stilóban amit képviselnek. TAT-tól egyébként várhattok egy fincsi hiphop szettet is amit kedvenc sp 404 sampleréből varázsol majd elő.
A koraesti órákban levetítjük a Vakondok c. kultikus sorozat legújabb, 4. részét.
Az éjszakai műszakban, amely este 9-kor veszi kezdetét, a Bass Camp Crew művészei szórakoztatnak bennünket a nagyszínpadon a drum and bass különféle oldalaival, a kisteremben pedig garage és bass zenék dübörögnek majd.
Az estét vizuális csodákkal is teszik teljessé a csapat művészei.

Čaute kamaráti!

Ako ste si mohli zvyknúť, aj počas Komárňanských dní vám prichystáme každý rok udalosť, kde ponúkneme pestrý program plný nielen hudby, ale aj iných kultúrnych záležitostí.
Aj tento rok začneme program v popoľudňajších hodinách na terase klubu Rév, kde dj-i popúšťajú pohodovú hudbu, street art umelci maľujú, znalci bonsai stromčekov ukážu tajomstvá týchto rastlín, milovníci vynilových platní si môžu zaobstarať nové kúsky na burze platní a premietaním filmu Vakondok 4 si môžeme nahliadnúť do ďalších zákutí maďarskej undergroundovej kultúry.
Večer sa potom presunieme do vnútorných priestorov klubu Rév, kde klasicky na hlavnom stagei si môžete vychutnať rôzne chute drum and bassu a na malom stagei teraz sa môžete vyblázniť na garage, bass music. O to všetko sa postarajú maďarskí dj-i, členovia Bass Camp Crew, keďže tento večerný program bude warm upom na letný festival: Bass Camp Orfű 2017.

Részletek

Kezdés:
2017-04-29 @ 15:00
Vége:
2017-04-30 @ 05:00