Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

A jövő MOST van, avagy digitális jövőbe néző a Vodafone-nal

2017-05-19 @ 16:00 - 18:00

Szerintetek milyen a jövő sikeres, digitális vállalata? És milyen a jövő digitális munkáltatója? A digitális transzformáció számtalan utat és lehetőséget rejt, nincsen bevált recept, séma és sablon. Alapvetően változtatja meg a gondolkodásodat, és ha egyszer ráéreztél, sosem engeded el. Várunk a Vodafone Hungary workshopján!

Gyerek el, ülj le közénk és nézzünk rá együtt, hol tartunk, milyen tapasztalataink és kérdéseink vannak. Szeretnénk megosztani technológiai, ügyfélélmény, brand és HR tudásunkat és meghívtuk azokat a barátainkat is, akik támogatnak minket ebben az utazásban.

Eljön hozzánk Kürti Tamás, a KÜRT Akadémia tulajdonosa, aki felsővezetőként és szervezetfejlesztőként a legújabb technológiák és exponenciális menedzsment módszertanok vezetői, szervezeti, közösségi alkalmazásával foglalkozik.
Velünk lesz még Aszalós Péter, a Quantified Company tulajdonosa, aki programtervező matematikusként végzett az ELTE-n, majd elméleti agykutatóként és kognitív pszichológusként dolgozott az MTA-n. 15 éve pszichodramatistaként önismereti csoportokat vezet, coachként és szervezetfejlesztőként dolgozik.
Itt lesz Barta Attila, aki karrierje elejétől fogva digitális területen dolgozik, és most egy telekommunikációs szolgáltató digitális térben történő működtetése a felelőssége.
Csapatunkból jön Horváth Rita, aki a Vodafone Hungarynál készségfejlesztésért, tehetségprogramokért és dolgozói elkötelezettségért felel.
Kánai Andras jövőkutató, aki nappal a Vodafone belső kommunikációs szakértője, éjjel pedig science fiction kritikus és szerkesztő. András alapította hazánk legolvasottabb és legbővebb tartalmú spekulatív fikciós oldalát.
Solymár Dóra közel 20 éve dolgozik fejlesztési területen és inkább szervezetfejlesztőnek vallja magát. Új területei a UX bevezetése a HR-be és a Digitális Transzformáció.

A workshopon közösen kipróbálunk egy elkötelezettség optimalizált digitális platformot is. Célunk, hogy közösséget építsünk és tervezzük a folytatást.

A program rövid vitaindítója után kiscsoportokban megnézzük, hogy mit jelent a digitalizáció és a digitális kultúra ma számunkra. Megnézzük azokat a gyakorlatokat, ötleteket, amelyek ma a figyelmünk középpontjában vannak. A beszélgetésekbe bekapcsolódnak a digitális jövő képviselői, munkatársaink és barátaink. Az összegyűjtött ötleteket és megoldásokat visszük tovább és elérhetővé tesszük mindenki számára.

A Vodafone a világ egyik vezető mobilkommunikációs szolgáltatójaként öt kontinens 26 országában van jelen és további 49 partnerhálózattal rendelkezik, több mint 470 millió ügyfélnek szolgáltat szerte a világon. A Vodafone teljes körű mobil telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt, beleértve a hang- és adatkommunikációt. Cégünk integrált technológiai szolgáltató, amelynek portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók. Sikereinket ügyfeleink elégedettsége, ajánlataink versenyképessége valamint eddigi legjobb 4G hálózatunk is kiválóan mutatja. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 2011 és 2014 után 2016-ban is elnyertük nagyvállalati kategóriában a Legjobb Munkahely elismerő címet az Aon Hewitt Magyarország Legjobb Munkahely Program felmérésén.

ℹ A Facebook eseményeknél bejelölt visszaigazolás nem egyenlő a jegyvásárlással. A jegy 500 forintba kerül. Jegyvásárlás: https://www.futureworkfestival.hu/reszt-veszek/

A workshop a Future Work Festival kísérőrendezvénye.
További információ: https://www.futureworkfestival.hu/

Részletek

Dátum:
2017-05-19
Időpont:
16:00 - 18:00

Helyszín

AnKERT
Paulay Ede u 33.
Budapest, 1061 Hungary
Telefon:
+36303603389