NVC: John Talabot // Rone album launch – Beszámoló

NVC: John Talabot // Rone album launch – Beszámoló

Március 13-án pénteken este az NVC csapata vette át a terepet az Akvárium main hall-jában, egy színvonalas line up-ot prezentálva egy bulikkal zsúfolt budapesti éjszakában.

Nagy meglepetésünkre – az óriási Facebookos érdeklődés ellenére- egy óra környékén rendkívül kényelmesen lehetett keringőzni az emberek között az Akvárium nagytermének hátsó felében. Hiába, egyrészt az attendek száma sosem mérvadó, másrészt „tömegtippelésben” mindig is rosszak voltunk, így inkább meghagyjuk a saccolást a profiknak: Rone műsorának kezdetén körülbelül félházzal üzemelt a mulatság.

A francia művész új nagylemezét, a Creatures-t kívánta bemutatni a rajongóknak live-jával, mely egyébként 2015 első harmadában jött ki Agoria kiadójánál, az Infiné gondozásában. Rone tavaly teltházas bulit csinált a Toldiban, mely annyira jól sikerült, hogy remélhetőleg a jövőben senkinek sem jut többé eszébe hasonló fellépőt a Toldi „klubba” hívni. Közben letarolta a mozikat a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film, ezért a kelleténél még többen megismerték nevét, hiszen a filmben a Parade nevű dala bukkan fel. Nem csoda, hogy élő műsora közben is erre a zenére tört ki a legnagyobb üdvrivalgás, de nem lehetett panasz a show többi részére sem. Merci beaucoup!

11038137_911496852204441_7200826310494183481_o

Nem úgy, mint Talabot-ra, ha már a panaszkodás résznél tartunk. Személyes kedvencük a spanyol producer / dj, szeretjük albumát (ƒIN) , mixeit (FACT, Dj-Kicks), rögzített fellépéseit (BoilerRoom), és sikerült már külföldön is hallanunk. Viszont amit pénteken sikerült produkálnia, azt csak az közepes szint közepét súrolta, és az unalmas jelzőt csak azért nem írjuk mellé, mert ennyivel tartozunk neki. A szett közben még az Akvárium klub magányos tűzjelzője és kínos kesergésbe fogott. Kár érte! John, várunk vissza legközelebb, de hozd a jobbik énedet!

Köszönjük az NVC-nek a meghívást, ez a buli szervezésügyileg és line up terén bőven rendben múlt, nem rajtuk múlott a szórakozásunk. Legközelebb!