Jay Lumen a legendás Space Ibiza sztárvendége volt!

Jay Lumen a legendás Space Ibiza sztárvendége volt!

Jay Lumen az ibizai Space egyik headlinere volt szombaton. A spanyol bulisziget mai napig legjelentosebb és legpatinásabb klubja, teltházzal és óriási hangulattal fogadta Jay-t, aki egy fergeteges szettel varázsolta el a közönséget. Mindemellett arra is sikerült idot szakítania, hogy meglepetés vendégeként meglátogassa a Burn Residency ibizai táborát, ahol 1 órában válaszolt a nemzetközi DJ versenyzo palánták záporozó kérdéseire és egy rövid interjút is adott a verseny jelentoségérol.

Már megszokhattuk, hogy Jay Lumen legendás városokban, klubokban, helyszíneken fordul meg, hogy szettjeivel rendre felpezsdítse a közönséget. Ez alkalommal egy olyan klub látta vendégül, mely 1989 óta tehát immár 25 éve a parti közönség zarándokhelye.
Jay Lumen a Space Ibiza sztárvendége volt egy fergeteges másfél órás szett erejéig. Jay a nagyteremben (main room) táncoltatta meg a publikumot, ahol felejthetetlen hangulatot teremtett az El Row Ibiza és a Kehakuma nevével fémjelzett esten.

Ez évben a szombatokat ugyanis ez a két team szervezi a Space számára Ibizán és úgy tunik, hogy ez idáig óriási sikerrel, hiszen a klub teljes teltház mellett élhette meg ezt az estét is, ami több ezer embert jelent. A Space, El Row + Kehakuma szombatjain egyébként idén olyan nevek kapnak még helyet, mint például Tiga, Seth Troxler, Hot Since 82, Anja Schneider, Sasha Carassi, Fritz Kalkbrenner, csak hogy néhány nevet említsünk. Jay Lumen tehát elvarázsolta a Space Ibiza közönségét, de ezzel nem érte be a szigeten töltött hétvégéje során.

Jay_Burn_Residency_Ibiza2014_2

Néhány óra alvás után ugyanis idot szakított arra is, hogy meglepetésként meglátogassa a Burn Residency ibizai táborát és 1 órában válaszoljon a versenyzo DJ jelöltek számtalan kérdésére egy kötetlen beszélgetés keretében.Jay Lumen megjelenése a táborban olyannyira meglepetés volt a döntos versenyzok számára, hogy a szervezok bejelentését eloször a legtöbb versenyzo el sem akarta, vagy merte hinni egészen addig, amíg Jay személyesen meg nem jelent a hotel tetoteraszán. Ebben a pillanatban viszont már csodáló tekintetek és taps fogadta. A kötetlen beszélgetés, melyet a Burn TV stábja is végigkísért, elsosorban arra irányult, hogy az országonkénti nyertesként a nemzetközi döntobe jutott mezony információkat kaphasson egy autentikus, az DJ “szakmában” világszerte már-már sztárrá avanzsálódott eloadómuvésztol.

A kamera tulajdonképpen még nem is forgott, de a DJ palánták máris bombázni kezdték Jay-t a kérdéseikkel, így a tervezett 1 óra perceknek tunve repült el. Jay végül még adott egy pár perces interjút a Burn TV stábjának, melyben a verseny jelentoségét is méltatta, majd betartva igen szoros napi programját már indult is a reptérre, elbúcsúzva a versenyzoktol.

Jay Lumen tehát fantasztikus bulit prezentált az ibizai Space falai között és emellett tanácsaival segített a Burn Residency DJ jelöltjeinek is, hogy megvalósíthassák álmaikat, ahogy ezt o is megteszi a sajátjaival nap, mint nap…