Beszámolunk: Hatalmas bulival startolt a Track Terrace idei szezonja

Beszámolunk: Hatalmas bulival startolt a Track Terrace idei szezonja

A The Debut csapata egy hatalmas bulival indította el a főváros legnyitottabb, elektronikus zenei bulikra szakosodott szórakozóhelyének idei szezonját. A május kilencedikei este nem egy átlagos szombat volt a budapesti bulihegyek áradatában, hanem egy igazán minőségi és bohém, de egyben klasszikus house zenében utazó csillagok közötti katartikus utazás részesei lehettek, akik jelen voltak.

Már a bemelegítésnek előkészített Debut-ös srácok, vagyis Garay & Jaffa Surfa tíztől kezdődő szettje felért egy egész estés buli energetikájával, de a krém még csak ezután jött. A külföldi frontot a francia klubkölyök néven emlegetett Djebali nyitotta meg, így konkrétan egy nemzetközi househáború bontakozott ki a lemezjátszók mögött, akkorát robbantak a szettek. Miközben a tomboldában kapkodta a jónép a talpát a forró ütemekre, addig kint a zenéből áradó tűzzel egy egész bográcsnyi ételt megfőztek, így aki elfáradt és csak a zenére volt kíváncsi, az a hamisítatlan Duna parti környezetben vacsorázhatott is egy jót a legkiválóbb zenék aláfestésével. Háromtól Hector vette át a még mindig zeneelégtelenségben szenvedő tömeg ápolását és masszív, de lendületes játékával sokan jól is laktak legalább egy hétre. Aki viszont türelmes volt és elraktározott magában további energiaforrásokat, az a napfelkelte első megcsillanó fényeiben csodálhatta meg Marco Faraone utánozhatatlan műsorát, aki reggelig meg sem állt, utána pedig azok a szerencsések, akik vele tartottak, közös képet is csinálhattak.

11113896_1107082695988235_298750482626921279_n

A zene és a helyszín mellett viszont ami még nagyon vitte a hátán a bulit, az a már sokszor emlegetett Cinema Hall hangfelszerelés, amin keresztül úgy szóltak a bakelitről nyomott szettek, mint sehol máshol, a dunai szél pedig kellemes simogatásával tovább repítette a boldogságot a környéken. A Track Terrace idei dizájnja is nagyon otthonos, a keverőpult előtt van egy esővédett, de oldalt nyitott bulisátor is, ahol bármilyen időben egyaránt lehet tombolni, de ha valaki megfáradt, akkor lehuppanhat a kirakott babzsákfotelek egyikére. A lányok elképesztően dögösek, egész éjjel úgy ropták, mintha az életük múlna rajta, az italárak pedig egyáltalán nincsenek az egekben, a kiszolgálás gyors, a pultosok kedvesek és szimpatikusak. Egyáltalán nincs mibe belekötni, ha minden idei Track buli ehhez hasonló színvonalon fog futni, akkor már meg is van az idei törzshelyünk!

11203558_1107083095988195_3179692186057925064_o