Beszámolunk: Hatalmas bulival startolt a Track Terrace idei szezonja

Beszámolunk: Hatalmas bulival startolt a Track Terrace idei szezonja

A The Debut csapata egy hatalmas bulival indította el a főváros legnyitottabb, elektronikus zenei bulikra szakosodott szórakozóhelyének idei szezonját. A május kilencedikei este nem egy átlagos szombat volt a budapesti bulihegyek áradatában, hanem egy igazán minőségi és bohém, de egyben klasszikus house zenében utazó csillagok közötti katartikus utazás részesei lehettek, akik jelen voltak.

Már a bemelegítésnek előkészített Debut-ös srácok, vagyis Garay & Jaffa Surfa tíztől kezdődő szettje felért egy egész estés buli energetikájával, de a krém még csak ezután jött. A külföldi frontot a francia klubkölyök néven emlegetett Djebali nyitotta meg, így konkrétan egy nemzetközi househáború bontakozott ki a lemezjátszók mögött, akkorát robbantak a szettek. Miközben a tomboldában kapkodta a jónép a talpát a forró ütemekre, addig kint a zenéből áradó tűzzel egy egész bográcsnyi ételt megfőztek, így aki elfáradt és csak a zenére volt kíváncsi, az a hamisítatlan Duna parti környezetben vacsorázhatott is egy jót a legkiválóbb zenék aláfestésével. Háromtól Hector vette át a még mindig zeneelégtelenségben szenvedő tömeg ápolását és masszív, de lendületes játékával sokan jól is laktak legalább egy hétre. Aki viszont türelmes volt és elraktározott magában további energiaforrásokat, az a napfelkelte első megcsillanó fényeiben csodálhatta meg Marco Faraone utánozhatatlan műsorát, aki reggelig meg sem állt, utána pedig azok a szerencsések, akik vele tartottak, közös képet is csinálhattak.

11113896_1107082695988235_298750482626921279_n

A zene és a helyszín mellett viszont ami még nagyon vitte a hátán a bulit, az a már sokszor emlegetett Cinema Hall hangfelszerelés, amin keresztül úgy szóltak a bakelitről nyomott szettek, mint sehol máshol, a dunai szél pedig kellemes simogatásával tovább repítette a boldogságot a környéken. A Track Terrace idei dizájnja is nagyon otthonos, a keverőpult előtt van egy esővédett, de oldalt nyitott bulisátor is, ahol bármilyen időben egyaránt lehet tombolni, de ha valaki megfáradt, akkor lehuppanhat a kirakott babzsákfotelek egyikére. A lányok elképesztően dögösek, egész éjjel úgy ropták, mintha az életük múlna rajta, az italárak pedig egyáltalán nincsenek az egekben, a kiszolgálás gyors, a pultosok kedvesek és szimpatikusak. Egyáltalán nincs mibe belekötni, ha minden idei Track buli ehhez hasonló színvonalon fog futni, akkor már meg is van az idei törzshelyünk!

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

11203558_1107083095988195_3179692186057925064_o

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

pop-up