A Pacha Mosonmagyaróváron járt

A Pacha Mosonmagyaróváron járt

Igazán jó érzés, amikor is azt látja az ember, hogy már nem feltétlen Budapestre „korlátozódnak” a nagy elektronikus zenei események. Nem volt ez másképpen a Mosonmagyaróváron található M-Club esetében sem, hiszen már a harmadik Pacha Agency-s lemezlovas érkeztét abszolválták a szervezők. Ott voltunk.

Chelina Manuhutu első alkalommal játszott Magyarországon, és most kivételesen nem az egyik budapesti klub meghívására mondott igent. Chelina nem kisebb márka égisze alatt munkálkodik, mint a Pacha. A világ talán legértékesebb buli márkája már alapvetően egy erős szűrő, gondolhattuk – és valóban!

Chelina Manuhutut ITT interjúvoltuk meg az eseményt megelőzően.

Ez volt ugyanis már a harmadik ilyen party, az elsőn Juan Diaz, a másodikon pedig Taao Kross játszott. Nyilvánvaló volt, hogy a fenti két lemezlovas után kötelezően csak egy még jobb következhetett. Mindhárom művész a Pacha Ibiza-t képviselve érkezett a Győr-Moson-Sopron megyei klubba, amely valljuk be, nem kis dolog.

M-CLUB GRAND OPENING 2013 from Limelake Creative on Vimeo.

A 2016. április 16-ai estre meghívást kapott még a Truesounds csapatából Dandy és Davko is. A jó alap tehát adott volt, és ha hozzávesszük azt is, hogy a művésznő közvetlen, rendkívül csinos és teljesen zenebolond, akkor előre borítékolhattuk az ötös estét.
A magyar ízekkel való ismerkedést követően (amelyet a Sári Csárdában töltöttünk el) még volt idő egy gyors óriásplakát szemlére is.

chelina-manuhutu

Dandy-vel az a baj, hogy nincs baj vele. Rakhatják előre, hátra, középre teljesen mindegy, igazi house olvasztótégelyt formál azonnal, bárhol is lépjen pultba. Most éppen a hálás warm-up volt Péter feladata. Ez most csak ötösre sikerült.

A csillagot ugyanis Chelina kapja az ötös mellé, méghozzá nem mástól, mint Dandytől magától, aki elismerése jeleként félóra múlva az első sorban ropta a művésznő szettjére (természetesen velünk együtt). A Pacha Ibiza lemezlovasa kiváló jelenség a pultban akkor is, ha nem számítjuk női erényeit. A megjelenés és a belső értékek tökéletes egyensúlya érezhető volt a zenéjén is, széles mosoly, minőségi tech-house, mindez végig a közönségre hangolva. Csillag.

Az estét Davko zárta, aki nem véletlen nyert bebocsájtást a TrueSounds Tsalád művészei közé. Tökéletes levezetés, na meg persze néha egy kis finom Tsapatás.

Legközelebb is jövünk, egész hamar meglehet kedvelni ezt a kis várost.

M-Club: https://www.facebook.com/m.club.hu/
Soul Art PR: https://www.facebook.com/Soul-Art-PR-Booking-Agency-930003600446566/