“5 óra alatt 2 ország 2 top klubja!” Avagy tavaszi kalandok Maxim Kuznyecov háza táján.

“5 óra alatt 2 ország 2 top klubja!” Avagy tavaszi kalandok Maxim Kuznyecov háza táján.

Egészen elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő Április elején kedves „2008as felfedezettünk” Maxim Kuznyecov, ugyanis egy éjszaka 5 órájának lefogása alatt 2 országban is fellépett!

„Az egész egy dátumkavarodással kezdődött” meséli Maxim „ugyanis több hónapja megvolt már a szerb booking, arra jött a pesti Club Sensation felkérése, de végül sikerült megoldani mindent!” A mostanában egyre felkapottabb dj/producer április 4-én éjféltől kettőig Szabadka legkomolyabb klubjában a „The Code”-ban zenélt (ahol a szerb elektronikus zene krémje mellett olyan nevek játszanak mostanság, mint a GU holland üdvöskéje Eelke Kleijn, vagy hazánk büszkesége Jay Lumen…). Majd kissé neccesen, de szerencsére időben visszaért Budapestre és a Club Sensation által rendezett „Russian Night” keretében pörgette meg a hajnali partyzókat.

A kiruccanásról bővebben itt olvashattok:

http://www.djblog.hu/maxim/index.php?page=showblog&id=626

Időközben a szibér medve újabb „rajongókkal” és referenciákkal is gazdagodott. Szintén április elején pörgette legújabb „Love in Traffic” mashupját hétvégi műsorában maga Judge Jules, és ha lehet hinni a szóbeszédeknek Dave Seaman is több trekket játszott Maximtól a Miami Music Conference megmozdulásain! Az pedig már csak hab a tortán, hogy a heteken belül jön ki több saját szerzeménye angol, orosz, román és magyar kiadóknál. Dáváj Dáváj Maxim!:)

További infók:

http://www.maximkuznyecov.com
http://www.myspace.com/maximkuznyecov