VÉGRE! Kamu DJ-k paradicsoma

Új technológiát vet be a nyilván minimum tortazabálók által vezetett holland dizájn cég, a Yalp. A Fono névre hallgató szörnyszülött a következőt „tudja”:

Áram nem kell a fenének sem, sőt az egész nyitja egy okostelefon. Így már vizionálhatjuk is az új, táncoló árnyékmestereket, amint egy zsír új, két éves előfizuval megáldott, 4G-s mobilra verik a nyálukat egy egyébként szuper rendezvényen. És még azt is elmondhatják majd magukról (szuper posztokkal megspékelve), hogy ők bizony már lemezlovasok.

Lehetne ezt szabadtéri DJ pultnak titulálni? Mindenképpen, hiszen napelem üzemeli a következő generációnak leendő új játékszerét. Nyilvánvalóan még nagyon kevés DJ él világszerte, hamarosan azonban a WC-s néni is pultba állhat, és ha neki nem megy, a klubtulaj is simán levezényli az estét. Csodálatos.

Egyetlen jó hír talán, hogy nincs „ütemre igazítás” gomb (nyilván majd applikációban letölthető lesz), sőt, még EQ se… És hogy a sor teljes legyen a szuper cég, (csak tönkremegy) erre is megoldást talált, méghozzá az automatikus szinkronizálás formájában. Loop, delay, scratch, crush, no meg az elmaradhatatlan filter az, amikkel színesíthetjük szettjeinket.

Egészségetekre.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra