Steve Angello megmentette egy kislány életét

Steve Angello megmentette egy kislány életét

Mostanában sajnos inkább negatív híreket lehet hallani, ha hírességekről van szó. Voltak botrányos megnyilvánulások, még olyan is akadt, aki más fajzásúaknak bélyegezte a melegeket.

Ebben a hangulatban rögtön felkapja az ember a fejét, ha valami nagyon pozitívat hallunk valamelyik ismertségről. Jelen esetben Steve Angello, a néhai Swedish House Maffia tagja (Axwell és Ingrosso társaságában) volt az, aki vagyonát arra használta, hogy egy kislány életét megmentse.

egIdxzf

A house producer kirakott egy képet az Instagramjára egy hangszóróról, amelyet nagyon kedvel. Ez alatt a poszt alatt kereste fel a zenészt a kislány édesapja egy kommentben, ahol megmutatta neki az adománygyűjtő kezdeményezést, amit a műtéthez szükséges összeg megteremtésére hoztak létre. Steve válaszolt, hogy rendben, meg fogja tekinteni. Néhány perccel később az apa kapott is egy 5.000 dolláros felajánlást. NÉVTELENÜL.

angello-donate

Persze az apa rögtön tudta, hogy ki volt a névtelen jótevő, és rögtön meg is köszönte a pénzt. Mivel rögtön a figyelem középpontjába kerültek Angello akciójának köszönhetően, már több, mint 20.000 dollár gyűlt össze, ami még annál is több, mint amennyi a műtét költsége.

Steve, sikerült visszaállítanod a hitet, miszerint az ember egyik fő mozgatórugója a szeretet – köszönjük neked innen is!

(Pulse)