Savage Tales present: Counterstrike

Savage Tales present: Counterstrike

A Savage Tales régóta zászlóshajó a hazai crossbreed műfajában, amely a drum & bass és a hardcore műfajai mentén szerveződött, mint baráti társaság. A szarvasi DJ Savage agyából kipattant közösségteremtő gondolat mára pedig odáig jutott, hogy a magyar frontvonal keményvonalasai mind megfordultak már a “Horda” berkeiben, és bemutatott teljesen új arcokat is amellett, hogy szcénája legnagyobbjait hozta már el a magyar közönségnek.

Hogy csak néhányat említsünk: Treo, Fragz, C-netik, Nagato, Sinister Souls, Mathizm, Ymb, K-rob, Allied, Brainpain, Sinecore, Human Error, Necron, Air J, T-Psy, Insideinfo, akiket mind Savage Tales bulikban lehetett először látni Magyarországon.

Mindez azonban nem állt meg Magyarországon, így a Savage Tales nemzetköziségének köszönhetően kinőtte magát a környező országokba is, Ausztriában és Szlovákiában is rendszeressé váltak a Savage Tales bulik. Ezek keretében lépett már fel The Panacea, Gancher & Ruin, Current Value, The Outside Agency, Hallucinator, The Sect, Katharsys, Limewax, de ezen a bulin debütált Európa ezen szegletén: Micromakine, The Hard Way Live, Nagato, Alexander Head, The Sickest Squad, és Freqax is.

Ennek a lendületnek lesz a következő check pointja a december 12-i Counterstrike buli, akik amellett, hogy vitathatatlanul a drum & bass egyik legnagyobbjai közé tartoznak, szinte barátokként térnek vissza Magyarországra, hogy helyre tegyék a dolgokat a budapesti Kék Yukban.

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing

A Counterstrike mellett pedig természetesen színre lép a Horda helyi kirendeltsége is, mégpedig Savage, Migu, az Infected Warriors, Cyber, Eyescream és Cronik személyében.

[divider]Savage Tales – Counterstrike // Budapest – KÉK YUK // 12 Dec[/divider]

10670152_866147393404393_5868077346593842754_n

Facebook: https://www.facebook.com/savagetaleshorde

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing