Obama szerint a Burning Man jó bulinak hangzik

Obama szerint a Burning Man jó bulinak hangzik

[dropcap size=small]A[/dropcap] politikusok és a fesztiválok általában két külön világ, bár akadnak ellenpéldák, mint például Torgyán József, aki a Szigetre látogatott ki. Most pedig a világ egyik legnagyobb hatalommal felruházott személye, az USA elnöke, Barack Obama vallotta be, hogy az extrém sivatagi fesztivál, vagyis a Burning Man valójában elég jó mókának tűnik.

Az amerikai elnököt a Szilikon Völgyben tartott beszéde után támadták le a kérdéssel, amire ő lazán rávágta, hogy megérti, miért mennek ki oda az emberek és nagy bulinak tűnik. Aztán kicsit komolyabbra vette a szót, és hozzátette, hogy sajnos a Burning Man akár Amerika jövőképe is lehet, ha nem vigyáznak az országra. Azt is bevallotta, hogy a technót annyira nem kedveli, sokkal inkább a house az ő műfaja.

Az újságírók nagyon rákattantak a témára, és nem hagyták annyiban. Obama végül tovább ment, és azon viccelődött, hogy ha lejár az elnöksége, akkor lehet, kimegy a feleségével a fesztiválra, és felállítanak egy Fehér Ház sátrat is.

Ezt már Seth Troxler sem hagyhatta szó nélkül, egyből kiposztolta, hogy ha ez valóra válik, akkor mindenképp lenyomna egy b2b-et az elnök úrral. Minden idők legjobb bulijának hangzik, szóval várjuk a következő elnökválasztást.

Screen Shot 2015-04-01 at 7.02.41 AM