Lemondott a Beatport vezérigazgatója

Lemondott a Beatport vezérigazgatója

A Billboard információi szerint Matthew Adell, az egyik online dance zenei bolt vezérigazgatója lemondott tisztségéről, eltűnni viszont nem fog, hiszen a Beatport anyavállalatánál, az SFX-nél fog tanácsadói szerepet betölteni.

Az SFX egyébként tavaly vásárolta meg a Beatport-ot több más fesztivállal együtt, nevezetesen a Tomorrowland-et, és az ausztráliai Stereosonic-ot. A nagy felvásárlás óta a Beatport személyzete tavaly decemberben eléggé megcsappant.

„Hogy őszinte legyek, kénytelenek voltunk meghozni néhány nehéz döntést azért, hogy átszervezzük az egész csapatot, és hogy minden tag egy célra fókuszáljon.” – így nyilatkozott az SFX elnöke, Tim Crowhurst.

A Beatport műveleti igazgatója Lloyd Starr lett, aki nem mellesleg a DJ-k számára fenntartott Beatport Pro elnöki szerepét is átvette.

„Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy megkaptam az esélyt a Beatport fejlődésének irányításához” – nyilatkozta Starr. „Alig várom, hogy dolgozhassam a Beatport ellátóival, partnereivel, vásárlóival és rajongóival, és folytathassuk azt a fajta minőségi munkát, amit el is várnak.”

(Pulse)

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra