Las Vegas egyik legdrágább klubja luxushajóra költözik

Las Vegas egyik legdrágább klubja luxushajóra költözik

Las Vegas egyik legújabb és legdrágább klubja, a tavaly megnyílt Drei az  hely, ahol könnyen lehet szórni a milliókat. A szervezők azonban nem állnak le egy pillanatra sem, hiába hagyják ott a gazdagok az aprópénzüket folyamatosan, most például a tengerparti témájú bulijukat dobják fel és beszállnak egy igazi luxushajós utazásba.

A Groove Cruise fesztiválhajó minden évben kifut, hogy egy teljesen exkluzív és őrült óceánon ringatózó buliban részesítse a vendégeket, ehhez csatlakozik idén a Drei is októberben egy három napos utazás keretében Los Angelesből Mexikóba és vissza. A Drei bulijai mellett a hajó tulajdonosai ígérnek még negyven DJ-t és rengeteg őrült szórakozást, többek között egy lakatlan szigeten való bulizást is.

A fellépőket egyelőre nem jelentették be, de a Drei részéről várhatóan ott lesznek a klub rezidensei, név szerint Adventure Club, MAKJ és Borgeous is, de komoly sztárokra és világszínvonalú fellépőkre lehet számítani.

A megmaradt kabinok árfekvése körülbelül 1000 dollárnál kezdődik, ami nagyjából 200.000 forintnak felel meg, de ha szerencsés vagy akár nyerhetsz is egy kétszemélyes jegyet az alábbi nyereményjátékon.

(InTheMix)

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra