Izlandi fesztivál lett a legdrágább a világon

Izlandi fesztivál lett a legdrágább a világon

Az izlandi Secret Solstice fesztivál alapból egy különleges esemény a zenerajongók és fesztiválozók számára, hiszen a szigetországban nyaranta nem megy le a nap, így gyakorlatilag három napon át világosban lehet élvezni a legjobb zenéket. A második különlegessége a bivalyerős line-up, a Wu Tang Clan, Bob Marley zenekara, a Wailers és pár ütős underground név a tökéletesség kedvéért, mint Moodymann, Green Velvet, Erol Alkan, Nightmare on Wax, vagy TEED.

Az ár pedig az a harmadik tényező, amiben kitűnik ez a rendezvény, hiszen idén a szervezők készítettek egy olyan extra-szuper teljeskörű VIP csomagot, ami mindössze 200.000 dollárba, vagyis több, mint 50 millió forintba kerül két fő részére. A szolgáltatás azonban nem csak a belépőt fedezi, jár hozzá két repülőjegy első osztályra a világban bárhonnan a helyszínre, egy luxusvilla öt napra az izlandi fővárosban, helikopteres fuvarozás bárhova, személyi asszisztensek, állandó sofőrszolgálat, privát jachtos buli, egy séf minden estére, egy vacsora a sziget egyik vulkánjának belsejében, valamint különböző igénybe vehető túrák az ország látnivalóihoz.

A fesztivál június 19 és 21 között kerül megrendezésre és ha valaki nem szeretne playboyként dorbézolni, de érdekli a különleges zenei élmény, az már 150 dollárért is bejuthat az általános belépővel.

(Mixmag)