Így főzött Seth Troxler és Kölsch a hajléktalanoknak

Így főzött Seth Troxler és Kölsch a hajléktalanoknak

Lehet, hogy a legtöbben őszinte, szókimondó stílusáról és páratlan zenei tehetségéről ismerik Seth Troxlert, azonban ahogyan arról előző cikkünkben is írtunk, a konyhában is tehetséges.

Az idei ADE-n a detroiti művész és a háromszoros ADE DJ Cook Off nyertes megmutatta jótékony oldalát is. Kihasználva konyhai tehetségét, Seth idén októberben ételt készített az amszterdami hajléktalanok számára, társa pedig a legújabb Cook Off nyertes, Kölsch volt.

„Ami leginkább a jótékonykodásra sarkallt az az, hogy én is szegény gyerekként nőttem fel” – mondja Seth. „Amikor tudod, hogy a szegénység nem a hiányzó erőfeszítésből fakad, hanem az eszközök hiányából, akkor sokkal jobban átérzed mások helyzetét a világon.”

Az alább látható videóban Troxler és Kölsch beszélnek a hajléktalanokhoz kapcsolódó stigmáról is, és láthatjuk azt is, milyen ügyesen forogtak a konyhában.

„Sokan azt hiszik, hogy valaki azért lesz hajléktalan, mert drogfüggők” – mondja Seth. „Az élet azonban néha olyan irányba sodor, ahova senki nem szeretne eljutni.”

Kölsch: „A hajléktalanság nem egy egészségi állapot. Ők csak szimplán emberek, akik szerencsétlen helyzetben vannak, és nekünk ezt figyelembe kellene vennünk.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra