Ha szombat éjszaka, akkor irány az Akvárium!

Ha szombat éjszaka, akkor irány az Akvárium!

Ezen a hétvégén rendezik a hatodik Electronic Beats fesztivált Budapesten, főbb eseményeinek pedig ismét az Akvárium Klub ad otthont.
A fesztivál átfogóbb ajánlóját ezen a linken találjátok, a szombat éjszakai felhozatalt azonban különösen erősnek gondoljuk, így gondoltuk szentelünk neki egy külön írást is.

Ahogy már értesülhettetek róla, az éjszakai eseményeket is külön bontásban kínálja nekünk a rendezvény. Mindkét napon 19:30-kor nyílnak a kapuk, kezdésnek koncertekkel és live előadásokkal, hogy 0:30-tól kezdődően lebonthassuk a házat.

Szombaton az éjszakai órákban ehhez Raphaël Ripperton, KiNK és a hazai vonalból Subotage lesz a segítségünkre, hogy biztosan sikerüljön is.

Ripperton számomra már 2006-ban beírta magát a kedvencek közé, mikor James Holden kiadójánál, a Border Community-nél megjelentették a ’Big City / Dark Water’ EP-jüket a Mirko Loko-val közös Lazy Fat People név alatt. Egészen pörgős producer, idén is már 4 kislemeze jelent meg csak Ripperton név alatt. Itt is egy viszonylag friss Boiler Room szett:

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

Az est nagyágyúja természetesen KiNK lesz, akiről már a fesztiválajánlóban is megírtuk, hogy elképesztő sikernek örvend a szcéna és a közönség köreiben is, legyenek azok akár saját trackjei, akár remixei.
A live set-ek során szívesen adja a közönség kezébe valamelyik kontrollerét, és ezeket azonnal, élőben be is építi a fellépésébe. Az alábbi videón pl 8:50-nél is ez történik!

Subotage-nak sem kell már bizonygatnia semmit.
A hosszú évek alatt kiderült, hogy remekül szelektál, mindig eltalálja, hogy éppen mire van szüksége a közönségnek. Tavaly is óriásit zenélt a szombat hajnali órákban! Emlékszem 5-ig volt kiírva a buli, de olyan lassan akartak csak megindulni az emberek, hogy kb 30-40 percet kellett még játszania.
Ez is szépen mutatja, mennyire meg tudta tartani a külföldi fellépők után a hangulatot., remélem idén is ő zárja a nagytermet!

Érdemes nézni az esemény Facebook oldalát, rengeteg nyereményjáték van folyamatosan, ahol sima vagy akár páros belépőket lehet nyerni, tetszőlegesen választható napra!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

pop-up