Előzetest kapott Troxler londoni Acid bulija

Előzetest kapott Troxler londoni Acid bulija

Seth Troxler neve elég gyakran merül fel az Acid és különböző pszichoaktív szerek kapcsán, legutóbb például a ketamint bírálta, helyette az extasyt, valamint a gombázást ajánlotta. Most viszont nem LSD-t akar eladni nekünk, hanem Acid Future néven hirdette meg legújabb londoni buliját, amihez egy kedvcsináló előzetes is érkezett.

Ha épp nem a drogokról dumál, akkor az EDM-et szidja, ez a két kedvenc szokása most összekeveredik, hiszen a buli legfőbb oka az, hogy Troxler szerint a londoni acid house zene elterjedése miatt aránylag ritkák az EDM bulik errefelé, ő pedig szeretné ezt a jó hagyományt megőrizni, sőt tovább éltetni.

„Augusztus nyolcadikán tisztelgünk London acid house történelme és hagyománya előtt, ezért egy hatalmas raktárházi bulit csapunk a Tobacco Dockban. Ahelyett azonban, hogy a múltba tekintenénk, inkább előre nézünk, így várunk fellépőket a világ minden tájáról, ami kifejezi a műfaj szellemiségét napjainkban.”írja Troxler hivatalos honlapja.

Egyelőre rajta kívül más fellépők nem lettek bejelentve, de a jegyek április 30-tól kaphatóak, addig pedig itt az előzetes.

http://sethtroxlersacidfuture.com/

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra