Egyszerűen jó ex: teljes tévhit az UPS extasy körül

Egyszerűen jó ex: teljes tévhit az UPS extasy körül

Felröppent a hír a nemzetközi, és hazai sajtóban, miszerint a nagy MDMA tartalmuk miatt az UPS-es extasy-k veszélyes kategóriába sorolhatóak.

Szerkesztőségünk megkereste a hírt közlő The Loop Non-profit szervezet-et, ahol a következőket mondták el:

Eddig hat olyan esetről tudnak, ahol az említett tablettával kapcsolatban balesetek történtek. Az elmondottak szerint a fogyasztók hirtelen szembesülhetnek azzal, hogy sokkal erősebb reakciót vált ki szervezetükből a narkotikum, mint egyéb, gyengébb tabletták esetében.

A sajtó tévesen vonja le azon következtetéseket, miszerint mérgező, vagy halálesetet okozó körülmények merülhetnének fel (természetesen normál használat mellett, amely nem egyenlő két-három darab “bedobásával”). Egyszerűen ez a régi, 2000-es éveket idéző extasy, amiben akár 300 mg MDMA is megtalálható, ezzel a fiatalabbak még nem igazán találkozhattak. Az köztudott, hogy az MDMA egy minőségi, sokkal kevesebb kockázattal bíró narkotikum normál használat esetén, mint a manapság divatos “újhullámos szerek”. Mindettől függetlenűl mi azt mondjuk: sok folyadék, kevesebb tánc, és odafigyelés egymásra mindenek felett – mondta a The Loop munkatársa.

10978708_788371211243638_6150016309689377319_n

Szerk.: Ez pl nem így van a Superman-es extasy esetében, amiben mérgező, szervezetre addiktív, és romboló hatást kiváltó anyagok is megtalálhatóak.

Azt a következtetést szűrhetjük tehát le, hogy azon kívűl, hogy illegális szerről beszélünk, az ég világon semmi probléma nincs ezzel az extasy tablettával. Mindösszesen csak annyi, hogy nem a mai kornak megfelelő, avagy túl jó “exről” beszélhetünk, amely ráadásul nem tartalmaz különböző, ismeretlen forrásból származó anyagokat. 2015-ben az ilyen hatóanyaggal bíró drogok bizony veszélyhelyzetbe sodorhatnak bizonyos fiatalokat…

Ne használjátok, ilyen egyszerű, főleg ha azt sem tudjátok mi az!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra