Carl Cox: „Ibiza megváltozott”

Carl Cox: „Ibiza megváltozott”

A Fehér sziget legendás és rendíthetetlen Carl Cox-a nemrégiben beszélt az Ibizát megváltoztató tényekről, és kijelentette, hogy szerinte a sziget nem a legjobb irányban halad az utóbbi pár évben.

Úgy tűnik, hogy a VIP kultúra, az elüzletiesedés és más egyéb értékrontó tényezők nagyon is megváltoztatták Coxy véleményét Ibizáról. Mr. Oh Yes hosszú évek óta az egyik legkiemelkedőbb alakja a szigetnek, miután neve ismertté vált a korai ’90-es évek hardcore szcénájában.

A következőket mondta a The Daily Record-nak:

„Sok-sok évvel ezelőtt Ibiza csak egy picike kis része volt Spanyolországnak, amit nem sokan ismertek. Tudtál kocsikázni, találhattál elhagyatott részeket a szigeten, és ha úgy akartad, nézhetted a naplementét csakis egyedül.”

„Nem (csak) én öregedtem meg, de a sziget mostanra megváltozott. Elmehetsz a Hard Rock Hotelbe, ott van az Ushuaia a felsőkategóriás DJ-ivel, asztalszolgálat és kétszintes VIP terület. Régen mindenki együtt volt, egy táncparketten. ”

„A pénz nem volt annyira akadály, mint most – sokkal több kell ahhoz, hogy jól érezhesd magad itt. Nagyon erős a kereskedelmi behatás a szigeten. Ha Guettát vagy Eric Prydz-et szeretnéd látni, akkor fizetsz értük… Nem gondolom, hogy rossz dolog lenne az, hogy ők itt vannak, az egész attól függ, hogy te mit is szeretnél”.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Legendary Moments pres. Darin Epsilon & Fernando Ferreyra