Beatport alkalmazás a könnyebb zenehallgatásért

Beatport alkalmazás a könnyebb zenehallgatásért

A Beatport már jó ideje az elektronikus zenék kiadásának és megvásárlásának legdinamikusabban fejlődő csatornája az interneten, de most még vonzóbbá vált az oldal, ugyanis piacra dobtak egy olyan alkalmazást, aminek a segítségével minden letöltött számunk elérhető a telefonunkról.

Ez még nem minden, ennek az egy programnak a segítségével az egész elektronikus zenei ipar elérhetővé válik számunkra, hiszen a Bandsintown nevű oldal közreműködésével egyből jegyet is foglalhatunk a kiválasztott bulira, valamint élőben figyelhetjük a közvetített szetteket egy videómegosztó segítségével.

„A Beatport evolúciója sokkal több, mint egy online zenehallgatási lehetőség. Megépítettük az elektronikus zene minden fajtáját és formátumát átfogó adatbázist, beleértve a fesztiválokat, bulikat, streamelést, zenét, letöltést, híreket és minden infót, ami elérhető a neten.” nyilatkozta a Beatport tulajdonosa.

Az első visszajelzések egyértelműen pozitívak, könnyen használható, jól átlátható, a felhasználók saját könyvtárat hozhatnak létre a zenékből, sőt, még lájkolhatnak is. A hangzás és az elérhető dalok mértéke is meglepően jó, az egyetlen hibája, hogy nem nyújt lehetőséget a dalok megvásárlására és letöltésére.

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

Az ingyenes applikáció elérhető Androidos és iOS változatban is.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

pop-up