Axwell és Ingrosso vs. The Underground

Axwell és Ingrosso vs. The Underground

A Swedish House Maffia kétharmada, Axwell és Sebastian Ingrosso újabb közös projekttel tér vissza, amit persze egy óriási turnéval harangoznak be a Coachella-tól a Tomorrowland-ig. Mégsem ezzel kerültek megint a figyelem középpontjába, hanem a dance szcéna oszlopos tagjaira tett kijelentéseik háborították fel a szakma nagy részét.

A nagy almában adott bulijuk előtt a The New York Times készített velük egy interjút, ahol először elmondták, hogy a Swedish House Maffia mainstream sikerét kihasználva most már valami igazit szeretnének csinálni. Aztán szóba került az underground szcéna is, amit végül lekezelően csak amatőrnek neveztek.

Erre aztán ráharapott a DJ világ és Sasha, Eats Everything, DJ Sneak, de még Derrick Carter is tweetelni kezdett, hogy kifejezzék, mekkora baromságot hordott össze a svéd celebduó.

Végül ők is belátták, hogy hibát követtek el és bocsánatot is kértek, hozzátéve, hogy félreértésről van szó, az angol nem az anyanyelvük. Valójában csak a saját amatőr múltjukra utaltak ezzel, ahonnan később sztárrá váltak, senkit nem akartak megsérteni.