SanFranciscoBeat – The Modul EP

SanFranciscoBeat – The Modul EP

Szeptember 22-én jelent meg Sanfranciscobeat legújabb kislemeze, az olasz Amazing Records-nál.

A Minicoolboyz által vezetett kiadó mára fogalommá vált a Techno szcénában. Az elmúlt években olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint például Sam Paganini, Luigi Madonna, Pig & Dan, Marco Bailey, Matt Minimal, Mattew Jay, Martin Eyerer, Umek, Sante, Marco Nastic. A megjelent új lemezről többen is jó véleménnyel nyilatkoztak közülük, mint például Sam Pagainini. De a sor nem zárul ilyen egyszerűen, mert Mattew Jay, Marco Bailey, Mauro Alpha, Bodyscrub, Macromism, Mikael Jonasson, Markantonio, Joseph Capriati is a “supporttálók” között vannak.

A megjelenés hetében egyelőre kizárólag a Beatporton lesz elérhető a három tracket tartalmazó kislemez, de a következő hetekben az összes nagy elektronikus lemezbolt polcain is megtalálható lesz majd

És hogy röviden milyen is a lemez?

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing

Összefoglalva a Modul EP elmondja magáról mind azt, amit egy techno kislemeznek el kell mondania. Megfelelő ütemekkel szórakoztat, utaztat és a gondolati struktúra lehetőségét és kínálja a hallgató számára. Tökéletes hármas összeállás. Megmutatkozik benne a dinamika, mély hangzásvilág, és az arra fokozatosan épülő aktív hangelemek. Mindhárom track mély benyomást tesz hallgatójára és a figyelem központjába férkőzik. Az újonnan elkészült zenék bármelyike megállja helyét a legkifinomultabb techno szettekben.

http://www.beatport.com/release/the-modul/1375489

WEB:

www.facebook.com/sanfranciscobeat
www.soundcloud.com/profile25
www.zeropluseins.com

Get Frisky / Cinema Hall Season Closing