Itt az első dal Paul Kalkbrenner 7 című lemezéről

Itt az első dal Paul Kalkbrenner 7 című lemezéről

A német techno egyik ikonikus arca, Paul Kalkbrenner végre bemutatta első számát az augusztusban érkező 7 című albumáról.

A Cloud Rider a Spotify alkalmazáson debütált és a Sony kiadóján, a Columbia Recordson keresztül augusztus 7-én megjelenő következő Kalkbrenner albumon lesz hallható. A mestertől megszokottan ismét egy érzelmes dalt kaptunk, igazi hangszerekkel kísért house-szerű alapokkal és egyértelműen egy igazi napsütötte nyári deep house remixet követe magának.

Kalkbrenner először dolgozik a hatalmas vállalattal, így most lehetősége volt az általuk felhalmozott több millió sample között keresgélni, a Cloud Rider esetében pedig a D Train 1981-es szintetizátoros klasszikusának, a You’re The One For Me című számnak a refrénjét vette át, amint már a Prodigy is felhasznált korábban Girls című számához.

A német zenész már húsz éve mozog a szakmában, eddig hat albumot adott ki, valamint szerepelt a Berlin Calling című filmben is, van platinalemeze, de egy országos rekordot is felállított, mikor az öccsével közösen készített Sky and Sand című száma hetekig volt listavezető.

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

Legújabb számát a Spotify használatával lehet meghallgatni, ahova ingyenesen, akár Facebook profillal is be lehet regisztrálni.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Emmanuel Top in Budapest (Extended Set)

pop-up