Újabb infók érkeztek Pan-Pot következő lemezéről

A német techno duó idén szeptemberben adja ki második albumát saját kiadójuk, a Second State gondozásában. A The Other című lemez nyolc évvel az első és eddig egyetlen nagylemezük, a Pan-O-Rama után érkezik, közben azonban tucatnyi remixet és számot jelentettek meg, vagyis egy percig sem pihentek.

Az album előtt megjelenik  július 17-én egy két számos kislemez is The Other One címmel és pontosan olyan, amire számítanál. A ‘Pina‘ nyitja meg a korongot és igazi energiabombaként rázza fel az állóvizet, folyamatosan erősödve, amíg a végén be nem robban. Egy modern Hitchcock filmben is megállná a helyét a hangulatával.

A második dal a ‘808 Nirvana‘ nevet kapta és egy olyan őrült utazás, mely kiragad a hétköznapokból kőkemény ütemeivel és elrepít az űr mélységeibe. A dalt egyébként már most meg lehet hallgatni ízelítőként a szeptemberi csemegéhez.

Összességében ez a két track tökéletesen tükrözi, hogy mire lehet számítani az igazi nagytermes techno német mestereitől szeptemberben, egy igazi élvonalbeli, zúzós lemezre, amit nem elég egyszer lepörgetni.

Tracklist
01. Your Attention
02. 808 Nirvana
03. Optimistic Grey
04. Pina
05. Sleepless feat. L.O.U.
06. Riot feat. Frankie
07. Get In feat. Kevin Knapp
08. Operator
09. Fist Bump From Destiny
10. Broken Engine
11. The Luxury Of Living Day By Day
12. Twelve
13. Fugitive (Pan-Pot & ABBY)
14. Punxsutawney

A The Other 2015. szeptember 25-én érkezik a Second Slate kiadónál.