Új Sterac mix Steve Rachmadtól

Steve Rachmad már 25 éve ontja magából a különleges és kifinomult elektronikus zenéket, de úgy látszik, hogy cseppet sem fáradt el, sőt jobb, mint valaha.

A kilencvenes évek első felének technó termése például ma is ugyanakkorát üt, mint akkor, sőt ha lehet, azóta megérett eléggé ahhoz, hogy még jobbnak tűnjön a fülünknek. Az első igazán sorsfordító és műfajdefiniáló remekműve azonban a Secret Life Of Machines volt, amit Sterac álnéven adott ki, ekkor mutatta meg először azt a kozmikus, melankolikus és lüktető stílusát, ami azóta védjegyévé vált.

Ha számba akarnánk venni, hogy azóta mit tett le az asztalra, akkor egyszerűbb lenne azzal kezdenünk, hogy mit nem, az sokkal rövidebb lista lenne. Mindenhol fellépett, ahol csak egy DJ szeretne élete során, a Berghaintól kezdve egészen a Fabricig mindenhol büszkén hirdetik nevével az eseményeket a mai napig.

Legutóbb pedig egy kislemezzel jelentkezett Luke Slater kiadójánál, ami a Different Strokes címet kapta és kevésbé melankolikus, helyette inkább nosztalgikus érzetet kelt a hallgatóban.

Most pedig ismét visszatért a Sterac névhez és egy különleges, saját magával b2b-ző, egész karrierjén átívelő műfajorgiát tett le az asztalra.  Az egy órás mix igazi intergalaktikus utazás a technó legmélyebb bugyraiba Planetary Assault Systems, Floating Points, Deetron, valamint maga Rachmad zenéinek aláfestésével.