Új EP Harvey McKay-től

A skót techno szcéna legfelkapottabb fiatal producere, Harvey McKay három top tízes helyezést elérő kislemez után újabb EP-vel jelentkezik, mégpedig Carl Cox és Jon Rundell kiadójánál, az Intec-nél, Wrong Turn címmel.

A glasgowi zenész tavaly debütált a kiadónál  a Something Good EP-vel, ami azonnal az Intec egyik legjobban pörgő kiadványa lett, ennek a folytatása a két számos megjelenés, ami július huszadikán jelent meg hivatalosan.

A címadó Wrong Turn dal teljesen mentes a közhelyes eljárásoktól, helyette viszont erősen érződik rajta a McKay védjegyévé vált hangzás, különösen a vezető groove, a rengeteg darabokra tördelt vokál, a funky gitár játék, valamint az alacsony frekvenciák dominanciája.

A Servant Of 2 Masters folytatja az elmebajt, lelassított tempójával, house szerű vokáljával, végtelenített jazz akkordjaival és lo-fi ütemeivel azonnal elcsábítja a hallgatót.

Összességében mindkét szám kiegészíti egymást, sokkal inkább egy egészet alkotnak, mint különálló produktumok, egy azonban biztos, hogy a skót DJ újabb műve méltón járul hozzá az Intec alapból impozáns daltárának bővítéséhez.

Az EP egyelőre kizárólag a Beatporton vásárolható meg kedvezményes áron, meghallgatni azonban akár McKay Soundcloud oldalán is meglehet.