Stereo Mc és Terranova közös projekten dolgozik

A kultikus angol banda, a Stereo Mc és a Terranova nevű elektronikus duó bejelentette, hogy közös projekten dolgoznak. Nem első alkalommal fog a két csapat közreműködni, hiszen a Terranova kritikusok által imádott Restless albumának nyitószámát is közösen csinálták, most pedig egy remix csomaggal és új nagylemezzel készülnek.

Mi is underground klubokban kezdtük a karrierünket. Imádjuk a Terranova munkásságát, a mi DJ szettjeink is hasonló horizonton mozognak. A nyolcvanas évek underground dance kultúrájából jövünk, ezt a modellt akarjuk ma újraformálni.” -nyilatkozta a Stereo MC énekese és társproducere.

A Terranova nem állt le a nagy sikerű Restless album után, inkább megkérték producer barátaikat, hogy készítsék el saját remixeiket az album fontosabb dalaiból. A végeredmény a Restless Remixe 1 nevű kiadvány lett, ami olyan elismert zenészek munkáit tartalmazza, mint Danny Haze, Re.You, vagy Adam Port.

A közösen készülő nagylemezről egyelőre semmi specifikusat nem lehet tudni, de az már biztos, hogy a remix EP augusztus végén érkezik és négy különleges szám lesz hallható rajta.

TITLE: RESTLESS REMIXE 1
ARTIST: Terranova
LABEL: Kompakt
CAT NO: KOM332
RELEASE DATE: 30/08/2015

Track Listing:
Tell Me Why & Stereo MC's - Danny Daze Mix
Tell Me Why & Stereo MC's - Re.You Mix
Underverse and Mandel Turner - Adam Port Mix
Underverse and Mandel Turner - Acapella