Richie Hawtin elismerte, hogy ő áll az október végén megjelent PLUS 8 kiadvány rejtélyes művészei mögött

Megannyi híres és kevésbé híres alteregó Richie Hawtinhoz köthető, mind közül a legismertebb a Plastikman projekt. Sokáig tartott a titkolózás az október végi Plus 8 bakelit megjelenés titokzatos művészei mögött, azonban most lehullott a lepel, és Richie elismerte, hogy ezek a zenék is hozzá köthetőek. A kiadvány sorszáma már akkor is folytatásra utalt (25-1), és most be is jelentették a legújabb EP-t, ami ezúttal is csak bakeliten lesz beszerezhető, és már e hét pénteken megjelenik.

A Hawtin és John Acquaviva alapította Plus 8 Recordings 1991-ben debütált, lemezeik kizárólag a berlini Hard Wax lemezboltból beszerezhetőek. Legutóbbi stúdióbeszélgetésből Richie sok érdekességet elárult ezzel kapcsolatosan is az EB.TV-nek…

A videóban Hawtin elmondja, hogy a stúdióban visszatért az alapokhoz és szimpla szórakozásnak élte meg. Külön kiemelte, hogy a Plus 8 25/2-es lemezén is az ő zenéi fognak szerepelni, Plastikman, Childsplay és Robotman alteregói alatt. Elárulta azt is, hogy más válogatáslemezeken is megjelennek a jövőben a zenék. A megjelenés péntekre várható.

A PLUS 8 25-1 megjelenés IDE kattintva meghallgatható.