Nina Kraviz kiadója legközelebb az aggódó De Niro-val jelentkezik

Nina Kraviz bejelentette, hogy az általa alapított kiadó, a трип következő megjelenése a május 18-án debütáló De Niro Is Concerned lesz.

A nyolc számos albumon Kraviz mellett Steve Stoll, Parrish Smith, és az izlandi Bjarki is képviselteti magát, így a szintén idén megjelent The Deviant Octopus után ez lesz a második közös munkájuk a kiadónál.

Kraviz és Exos a No Criminals című számmal kerül fel a válogatásra, míg az egész lemez ötletgazdája, Deniro két dalt is hozzáadott a projekthez.

Ennek az album-összeállítás hibridnek az ötlete egy késő esti beszélgetésből jött. Arról dumáltunk Reynier-rel (Deniro), hogy van az az állapot, amikor a test kész egy jó alvásra, de az elme fellázad ellene és inkább furcsa forgatókönyveket, ötleteket kezd gyártani felugró képek és különböző hangok kíséretében. Ezúttal egy olyan pillanatról volt szó, mikor hirtelen rájössz, hogy nem folytathatod tovább úgy, ahogy eddig csináltad és nincs visszaút. Hajnali négy volt és Reynier meg én Facebookon cseteltünk épp, mikor megegyeztünk abban, hogy Robert De Niro-nak is biztosan volt már ilyen pillanata.” – mondta el Kravitz a lemez mögötti ötletet.

Deniro Dumons című számát már meg is lehet hallgatni a május 18-as megjelenés előtt plusz csekkoljátok le a teljes tracklist-et lejjebb.

A1 Bjarki – Revolution
A2 Deniro – Dumans
B1 Barcode Population – Barcode Population
B2 Kraviz & Exos – No Criminals
C1 Parrish Smith – L’Importance De Doute
C2 Steve Stoll – D.U.M.B.O.
D1 Nikita Zabelin – Rush
D2 Deniro – Organezized